lördag 27 april 2019

Antikkurs för vilsna hjärtan

Jag fick förmånen att läsa och recensera "Antikkurs för vilsna hjärtan" skriven av debutanten Åsa Hallengård. Utgiven av Joelsgårdens förlag. Jag tycker boken är underbar och kan verkligen rekommendera den. Boken är vacker både på utsidan och på insidan. Boken visar att man kan finna nya vänner under oväntade tillfällen. Man måste bara våga att ge det en chans. Bokens handling utspelar sig under en Antikkurs och några olika personer samlas för att göra något nytt. Ett par håller på att glida isär och någon är helt enkelt ensam.
Kerstin är en äldre kvinna som blir tillfrågad om att hålla i kursen av sin son Karl. Motvilligt går hon med på det. Maria och Martin är ett par som har det tufft ekonomiskt och håller på att glida ifrån varandra. Maria drömmer om att få göra saker med sin man men han är helt ointresserad av att göra något. Han har hamnat i en depression och sjukskriver sig. Per-Olof har nyligen blivit änkling och hans döttrar tycker han behöver komma ut. Kara är en ensamstående mamma till Ester och vinner kursen i en tävling. Hon har det riktigt tufft, efter att blivit utslängd av Esters pappa. Peter gillar antika föremål och vill ha mer kunskap. Deltagarna i kursen lär känna varandra och långsamt börjar vänskap spira och livet börjar kännas lättare. När Klaras nätverk blir större får hon mer självförtroende. Hon finner en vän i homosexuella Peter. Peter får insikt i hur Klara och Ester egentligen har det och bestämmer sig för att se till att de får det lite bättre. De i kursen gör en anonym insamling.  Peter träffar Kristinas son Karl och känner det är något speciellt mellan dem. På grund av dåligt självförtroende, tror han inte att han har någon chans. Per-Olof träffar Kristina under en fotbolls match och vänskap uppstår. Maria och Martin börjar uppskatta varandra som par så smått igen. Men så börjar Klaras ex att bråka och de nyfunna vännerna bestämmer sig för att hjälpa henne.
En riktigt mysig feelgood roman i min smak
Ha en fin vårdag
kram Nina


6 kommentarer:

  1. Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) Bindande stavar
      6) Breakup Spells
      7) Dödsstavning
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. It's an awesome paragraph in favor of all the online people;
    they will take benefit from it I am sure.

    SvaraRadera
  3. Hello, this weekend is good in favor of me, for the reason that
    this time i am reading this wonderful informative paragraph here at my residence.

    SvaraRadera
  4. naturally like your web-site but you have to test the spelling on quite a few of your posts.
    Several of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to inform the reality
    on the other hand I'll certainly come back again.

    SvaraRadera

Moorlandstallet- Den nya hästen

"Moorlandstallet- Den nya hästen" av Catherine Hapka utgiven av Bonnier Carlsen förlag . Boken är baserad på  Star-stable spelet ...