söndag 28 april 2019

Färgat garn

I lördags färgade jag en härva med garn som jag ska sticka strumpor av till hösten.  Detta är något som jag har velat prova på länge. Jag minns att min mamma och pappa hälsade på en tant när jag var liten och hon färgade garn. Det minnet kom fram nu när vi håller på att färga tyg i kursen jag går nu. Så eftersom jag gillar att sticka så googlade jag fram en sida med ofärgat ullgarn, som jag beställde hem. Det kom nu i veckan. Jag färgade med gurkmeja för det har jag provat i skolan på kursen jag går. Jag tänker försöka färga lite olika färger under sommaren. Jag är sugen på att prova rödbeta, björnbär och med Björklöv.
Det blev en fin mörkgul färg, så jag blev nöjd.

Barnen har tyckt det var badväder men inte alla var galna nog att hoppa i.
Det ser så kallt ut.
Izabellas pojkvän Alex kör Samantha i skottkärran. Det tyckte hon var roligt.
Passade också på att baka en paj från min nya kokbok. Mandelmanns söta. Pajen var verkligen god. Jag hade rårörd vaniljsås till. Jag tror Mari bakade den i något av programmet i säsong 3. 
Den innehåller jätte många fina recept som jag är sugen på att prova. Annars har jag tvättat och städat. Till mat har det blivit mycket grillat och igår gjorde jag hemma gjort potatismos efter önskemål från barnen. I morgon är barnens påsk lov slut och vardag igen.
Ha en fortsatt trevlig söndag.
Kram Nina


1 kommentar:

  1. whoah this weblog is fantastic i love reading
    your posts. Stay up the good work! You realize, lots of persons are searching round for this info,
    you can aid them greatly.

    SvaraRadera

Tills jag hittar dig

"Tills jag hittar dig" av Harlan Coben , utgiven av Bookmark förlag . För fem år sedan hittade David sin då tre år gamla son, Matt...