måndag 22 juli 2019

Hjärtats tillfälligheter

"Hjärtats tillfälligheter"av Sofia Yme'n utgiven av HarperCollins. Detta är den tredje boken om Österby. Jag tog med mig boken på långresa till Halland. Jag tyckte Jätte mycket om Sofias två första böcker så jag blev väldigt glad att jag fick möjlighet att läsa även hennes tredje bok. Jag blev verkligen inte besviken, när jag läste denna feelgood pärla. Den här lilla byn, Österby, verkar vara en väldigt bra plats för romantik. Jag älskar Sofias humor och fick flera goa skratt. Vilken fin vänskap huvudpersonerna i berättelsen har till varandra. Alla är måna om att de andra ska må bra och lyckas med det de gör. De är stolta över varandra och hjälps åt. Det är fantastiskt att återse hur kärleksparen man träffat i föregående böcker har det nu, när de bildat familj och sina företag. De är underbart framgångsrika. Jag gillade dessutom hur historien knöts ihop i slutet på ett helt underbart sätt. Jag tycker väldigt mycket om omslagsbilden. Boken får ❤️❤️❤️❤️❤️ i betyg av mig.
I "Hjärtats tillfälligheter" handlar det om Emma. Hennes pappa som till helt nyligen har drivit lanthandeln i byn, har hastigt gått bort. En dag kommer Beathan till byn. Han ska hjälpa Anna när hon tänker starta ett whiskey destilliri. På väg till den lilla lanthandeln råkar Beathan hamna i vattnet och Emma hjälper honom upp, från det iskalla vattnet. Beathan med sin skottska accent, framstår för den romantiska Emma, som en skotsk krigarprins. Han stannar aldrig länge på en och samma plats, men vännerna i byn och framför allt Emma får honom att trivas. Mot sin vilja börjar han och Emma umgås. Beathan hjälper Anna med sin expertis inom whiskey tillverkning. Hans familj har samma yrke hemma i Skottland, där han inte varit på tio år. När Anna har premiär öppning för sin nya restaurang, får Beathan ett samtal. Hans mamma har varit sjuk och har hastigt blivit sämre. Då beslutar han sig för att återvända till sin familj. Innan han far berättar han något för Emma som gör henne väldigt ledsen. Emma börjar som arkeolog student på Gotland och börjar forska om ett spänne som hon och pappa hittat i Österby. Det visar sig till höra en skottsk legosoldat som kom till Sverige på 1600-talet. Emma hittar en intressant koppling under sin forskning.
Vad det är, måste bara ni läsa.
Blir det ett nytt kärlekspar i den idylliska lilla byn?
Ha en fin dag 🌼
Kramiz Nina
Här kan ni läsa om de första två böckerna.
Hemma där hjärtat väntar
Den mitt hjärta slår för

torsdag 18 juli 2019

De kommer ändå inte tro mig

"De kommer ändå inte tro mig" av Ulla M.Nissen. Utgiven av Hoi förlag. Det är den första boken av två om Elsa. När jag tog upp den här fina ungdomsromanen, så kunde jag inte släppa den. Historien om Elsa är verkligen gripande. Författaren har verkligen fångat hur unga människor känner och mår efter att ha blivit sexuellt utnyttjade. När Elsa hamnar i depression och får för sig att allt är hennes fel, så vill hon förändra sig själv till det bättre och tränar hårt, pluggar hårt och slutar äta. Förövaren kan ofta få den utsatte att känna så. De skrämmer gärna offret till tystnad, speciellt om det är någon i bekantskapskretsen. Det är bra att sådana här böcker skrivs. Det är viktigt att sprida en sådan här bok, så unga människor kan förstå att det inte är deras fel. Man har rätt att säga nej och man ska inte vara tyst. Elsa har en bra kompis som stöttar henne och en förstående pojkvän. Boken är väldigt lättläst och lätt att komma in i. Jag sträck läste boken på två dagar. Boken får🌸🌸🌸🌸🌸  av mig.
Boken handlar om Elsa. Hon har precis flyttat till en ny plats och fått nya kompisar. De vill att hon ska följa med på fest. Dit får hon inte gå för hennes föräldrar, men hon ljuger och säger hon ska gå på tjejmiddag i  stället. På festen dricker hon lite och börjar dansa, som de andra ungdomarna. En äldre kille börjar dansa med henne. Tillslut drar han in henne på ett rum och utsätter henne för ett sexuellt övergrepp. Elsa tar sig där ifrån och väl hemma känner hon sig så äcklig. Hon är så rädd i skolan för att stöta på killen att hon kräks. Hur mycket hon än duchar känner hon sig inte ren. På grund av att hon mår illa så har hon svårt att äta och börjar äta mindre och mindre. Hon ljuger och säger att hon redan ätit och det hon får i sig tränar hon bort. Hon har bestämt sig för att bli bäst med allt hon gör, för att hon är så dålig. Hon pluggar stenhårt. Att grann killen Isak vill vara tillsammans med en så patetisk och misslyckad person som hon har hon svårt att tro. När hon bara blir smalare och smalare börjar omgivningen reagera. Tillslut vågar Elsa berätta för sin kompis Lilian vad som hänt. Lilian vill att Elsa ska gå till polisen, men Elsa tror att det är hennes fel och ingen kommer ändå tro på henne.
Ja hur går det? Kommer Elsa att gå till polisen och anmäla övergreppet?
Ha en fortsatt trevlig dag 🌸
Kram Nina



onsdag 17 juli 2019

En stjärna som faller

"En stjärna som faller" är en härlig feelgood roman, skriven av Elisabeth Andersson. Boken är utgiven av Bokfabriken. Den här underbara boken innehåller allt. Framgång, kärlek, vänskap, spänning och oväntade händelser. Man fångas lätt av den här historien och kan inte släppa den ifrån sig. Man undrar hela tiden vad som ska hända härnäst. Boken handlar om att huvudpersonen Paula behöver hitta sig själv. Även Agnetas livshistoria är väldigt gripande och man undrar hur hennes liv hade sett ut utan inblandning av andra människor. Det är underbart att få läsa om människor, man inte möter i vardagen. Här är huvudpersonen mäklare. Åter igen hittade jag en för mig ny författare som jag vill läsa mer av. Den här underbara feelgood romanen får 🎂🎂🎂🎂🎂 av mig. Jag blev glad att huvudpersonen hittade sin stjärna tillslut.
"En stjärna som faller" handlar om Mäklaren Paula. Hon vinner en stor försäljning av en fastighet, men hon är ändå inte lycklig. Livet snurrar på och allt i minsta detalj. T om att mata sina två guldfiskar. Allt ska se så bra ut som möjligt och allt måste dokumenteras på Instagram. Hon är fylld av negativa tankar och saknar sina föräldrar som inte finns kvar i livet. Speciellt när hon fyller år. Av sin chef får hon en vecka på ett livstilscenter i Skåne. Eftersom hon känner sig överarbetad, bestämmer hon sig för att boka en plats. När hon kommer dit så känner hon att det är för flummigt för henne och åker därifrån. Då får hon ett sms från en av kvinnorna som driver stället. Hon har glömt sin necessär. Agneta och Paula äter lunch tillsammans och då bestämmer sig Paula att ge Hippiestället en chans till. När hon kommer tillbaka berättar Agneta något som förändrar allt. Paulas bakgrund är inte som hon tidigare trott. Dessutom är det en person som har blandat sig i lite för mycket. Under veckan som går får hon även nya vänner. Nu börjar en ny resa för Paula för att hitta sig själv och vad hon egentligen vill få ut av livet. Paulas liv får en ny chans med en helt ny inriktning.
Ja vad är det egentligen som Paula får veta som skakar om i hennes inrutade liv? 
Jag kan verkligen rekommendera denna feelgood roman.
Ha en fortsatt trevlig dag ♥️
Kram Nina

måndag 15 juli 2019

De minst väntade

Historiska romaner har alltid tilltalat mig. De minst väntade är Angelica Victorins debutroman, utgiven av Semnos förlag. Det ska bli tre böcker, i denna Borgholms trilogi. Jag tyckte om de vackra miljöbeskrivningarna och de fina citaten från biblen och de fina dikterna. Det var även intressanta historiska bitar, om hur det var att leva i Sverige, under första världskriget. Det är också intressant hur strikt man höll på hur ogifta män och kvinnor fick umgås. Det var även intressant att veta hur man behandlade sjuka människor i början av 1900-talet. Angelicas vackra språk gör det till en väldigt fin historia. Jag tycker att författaren är duktig på historia, så boken är väldigt läsvärd. Hoppas verkligen att jag får möjlighet att få läsa Angelicas fortsättning på serien. Bokens omslag är också väldigt vackert. Boken får ❤️❤️❤️❤️❤️ hjärtan av mig.
Boken handlar om Agnes, hon är guvernant i början av 1900-talet i en fin familj där mannen i huset är läkare. Hon träffar en man på stranden under en morgon promenad. Han heter Nathaniel och bor tillfälligt hos en grann familj. Han är svensk-amerikan och är på besök. Agnes börjar umgås med de unga i grann familjen. Det ses inte med blida ögon av frun i familjen, som hon undervisar hos. En söndag blir hon tillfrågad att följa med till  Missionskyrkan av grannarna. Det blir en annorlunda upplevelse för Agnes. Doktorinnan talar om för Agnes att det inte är acceptabelt att hon följer med dit fler gånger, men Agnes trotsar henne och följer med dit ändå. Agnes känner sig dragen till Nathaniel, men är osäker på om hon ska följa sitt hjärta. Historien vävs samman med Agnes förflutna, när hon blev utbildad till lärarinna. Hon blir också förförd av en äldre man och hon försöker stå emot honom. Fast hon avvisar hans närmanden, när det håller på att gå för långt, blir hon avskedad från sin plats som lärarinna. Mannen har blivit rektor för en annan skola, så han berörs inte. Agnes som har svårt att klara sig på sina besparingar, blir allvarligt sjuk. Hon har verkligen haft svårt i livet och vågar inte lita på att hon är värd något bättre. Doktorinnan talar om för Agnes att allt umgänge med familjen som Agnes umgås med måste upphöra och hon får inte längre sätta sin fot i Missions huset. Då får Agnes nog och säger upp sig.
(Bilden är tagen på Lesjöfors museum)

Jag undrar hur det ska gå för Agnes i framtiden?
Ha en fin dag 🎂
Kram Nina





söndag 14 juli 2019

Johanna på Klarudden

"Johanna på Klarudden" var jag så sugen på att läsa. Författaren är Anna Sundbeck Klav och utgiven av HarperCollins. Jag blev verkligen inte besviken på boken. Jag tyckte om de härligt målande beskrivningar på maten som lagas och de vackra omgivningarna. Det kändes som om att man var där. Jag tyckte även om karaktären fru Wikholm som verkade vara en riktigt bestämd och rolig dam, med skinn på näsan. Jag skulle gärna tillbringat en tid i Johannas stuga på Öland. Författaren målade verkligen upp hur mysigt det var där. Det här är en riktigt charmig bok som lämpar sig väldigt väl att läsa en regnig semesterdag eller varför inte en mörk vinter kväll, när man längtar efter sommaren. Jag tycker om författarens humor och läser gärna om den här boken eller något annat av författaren. Boken får ☀️☀️☀️☀️☀️ av mig. Jag rekommenderar verkligen denna hjärte värmande feelgood roman.
Boken handlar om Johanna. Hennes man har träffat en yngre kvinna och vill skiljas. I samma veva blir hon också av med sitt jobb. Då åker hon till en stuga på Öland som hon tillbringat som barn. Den tillhör numera släkten och man har ärvt den efter farbror Henrik. När Johanna kommer dit får hon lära sig att tända spisar, gå på utedass och bära vatten. Hon är deprimerad och sover mycket. Johanna hittar Henriks kokbok med hans anteckningar och börjar använda sig av recepten. Hon träffar också Henriks grannar. Johanna kopplar av och börjar göra fint i stugan. Hon träffar på sin irriterande granne Nicklas på en keramikverkstad och han håller på att ta bilder till en artikel. Han frågar om hon vill hjälpa honom att skriva den. Johanna gör ett bra jobb och man vill att hon gör en artikel till. Den ska handla om en av familjerna på ön. Den ska vara fokuserad på en av sönerna, som är aktuell med en antimobbningskampanj.
Johanna träffar först hans mor, fru Wikblad. Hon är är rak på sak och hon skräder inte orden. När gör intervjuer med sonen, så får hon en känsla av att han döljer något. Folk runt omkring honom verkar ha ett ont öga till honom. Johanna träffar honom flera gånger, samtidigt som hon njuter av sina sysslor och trädgården runt stugan. Med tiden hittar Johanna tillbaka till sig själv. Men snart börjar hon uppleva att någon vill ha bort henne därifrån. En dag dyker dessutom hennes man upp och vill ha henne tillbaka.
Vem förstör för Johanna? Vad är det som Julius döljer? Kommer hon att ta tillbaka sin man, eller väljer hon någon annan?
Spännande läsning. Hoppas ni tycker lika mycket om boken som jag gör.
Ha en fin dag 🌼
Kram Nina




fredag 12 juli 2019

Den lilla Bistron i Bretagne

"Den lilla Bistron i Bretagne" är skriven av Nina George och det är den andra boken av författaren. Den första har jag inte läst. Boken är utgiven av Bazar förlag. Översatt av Ulrika Junker. Jag tycker synd om huvudpersonen, som känner sig så olycklig och lever i ett kärlekslöst äktenskap, med en man som behandlar henne som en slav. Hon har dessutom fått ta hand om sin mor i många år. När livet känns som mörkast får hon en andra chans. Hon rymmer från sin man och hamnar i Bretagne i en by som heter Kerdruc. Där får hon hjälp av byborna med husrum och arbete. Det är fantastiskt att en frusen själ ändå med hjälp av nya vänner, kan tina upp och få tillbaka livs glädjen. Jag gillar de rappa konversationerna, mellan de olika människorna och de målande beskrivningarna på omgivningen och maten på Bistron. En charmig bok om att börja om mitt i livet. Boken är varm och ger en fin och kärleksfull känsla. Den får ❤️❤️❤️❤️❤️ i betyg av mig. Jag kan verkligen rekommendera den.
Boken handlar om Marianne. Hon är en tysk hemma fru som är olycklig i sitt äktenskap och hennes man är inte snäll mot henne. Han tänker mest på sig själv. När hon varit gift i 41 år får hon nog och försöker ta sitt liv. Hon hoppar i Siene, men blir räddad och hamnar på sjukhus. Men hennes man kommer dit och tycker hon har skämt ut honom. Då bestämmer hon sig för att rymma från sjukhuset. Hon tar sig till Bretagne och till en by som heter Kerdruc. Marianne följer efter en katt som hoppar ombord på en båt. Hon somnar och när hon vaknar så är hon mitt ute på havet. Trots att hon råkar falla i vattnet, så vill hon ändå ta sig upp och får hjälp av båtens ägare Simon. Hon har tur och får arbete på en bistro i byn. Trots att hon inte förstår språket så försöker hon lära sig vad saker heter. Även fast att hon från början velat dränka sig i havet går dagarna och hon börjar få tillbaka livs gnistan. Hon får nya vänner och en dag träffar hon Yann. Han är konstnär. Marianne är blyg men blir förälskad i honom. De börjar träffas och Marianne börjar lära sig språket bättre. Marianne är lycklig, men en dag hör hon sin man Lothar prata. Han är med på nyheterna och vill hitta henne. Då får hennes nya kärlek veta att hon egentligen är gift.
Hur det går för Marianne får ni läsa själva. 
Ha en fin dag
kram Nina 💕


onsdag 10 juli 2019

Sara och Galahad

Efter att ha läst och recenserat "Sara och Salina" andra delen om Sara, så fick jag möjlighet att även recensera Sara och Galahad. Författare Mari Kleman och utgiven av Idus förlag. Jag tycker att den här boken har en lättläst och bra text. Är lagom lång för våra yngsta häst älskare. 9-12 år. Författaren verkar har stor kunskap om hästar. Jag tyckte om omslaget även till den här boken. Boken visar ungdomar med stor förståelse och kärlek till hästar. Det är underbart att läsa om hur ungdomarna hjälps åt. Betyg 🐴🐴🐴🐴🐴 av mig.
Saras kompis ska få ha en häst över sommaren. Hon blir överlycklig över att även hon ska få ha en sommar häst, men det blir tyvärr inte den hon hoppas på. Det visar sej vara Galahad en riktigt tjurig ponny som både bits och slänger av sin ryttare. Ponnyn brukar kallas för galningen. Tillsammans med sin kompis Ida gör de i ordning för de två ponnyer, som de ska ta hand om över sommaren. Sara blir både biten och omkull dragen. Tillsammans med Ida och hennes ponny Iwan fungerar det att rida. En dag kan inte Ida följa med ut och rida, då bestämmer sig Sara för att rida själv, men blir avstlängd. Plötsligt hör hon hästhovar och skolans snyggaste kille Jonatan dyker upp på sin häst och har med sig Galahad. Sara får hjälp av Jonatan att träna Galahad och hon vågar inte berätta för Ida om träningen, utan ljuger istället. Ida undrar varför hon inte har berättat om träningen, så Sara berättar hur det ligger till. Hur rädd hon är för Galahad. Sara och Jonatan åker även till en kvinna som hjälper folk med problem hästar.
Lyckas Sara och Jonatan få ordning på Galahad eller fortsätter han att bitas?
Jag hoppas ni vill läsa...
Ha en fin kväll
Kram Nina




tisdag 9 juli 2019

Östermalm-Rivieran tur och retur

"Östermalm-Rivieran tur och retur", är en feelgood deckare skriven av Helene Sjöman. Utgiven av Jure förlag. Det är författarens debutroman och den här boken tyckte jag var jätte kul att läsa. Jag gillade verkligen huvudpersonen. Jag tyckte hon var gullig mot sina nära och kära. Intrigen var spännande och hållbar. Man får följa med huvudpersonen både på trevliga dejter och när hon letar lägenhet på Östermalm. Man får också följa med henne till Nice i Frankrike. Det utspelar sig under tre intensiva veckor. Hon hinner även att shoppa och umgås med familj och vänner. Den här debutromanen kan jag verkligen rekommendera och ger den högsta betyg.
Boken handlar om juristen Paula. Efter att hennes pojkvän gjort slut bor hon hos sina föräldrar. När hon går på lägenhets visning, så lägger hon märke till en kille som brukar gå på samma visningar som hon. Samtidigt träffar hon en annan man som är gift. Paula dansar folkdans på fritiden och där har hon också träffat Einar. De blev vänner när det blivit slut med respektive. Einar vill gärna få sin fru tillbaka. Efter att ha sprungit på varandra på flera visningar, kommer killen hon lagt märke till fram och presenterar sig. Så hittar hon lägenheten hon gärna vill ha och lägger bud på den. Samtidigt börjar hon även träffa Didrik från visningarna. Hon har trevligt med båda männen på dejterna. Så får hon syn på Lorenz, den mannen som är gift, med en kvinna. Hon tror det är hans fru. Medan man gör om Paulas nya lägenhet till en tvåa, åker Paula till sina föräldrar i Nice en vecka. De har en lägenhet där nere som de ofta åker till. Där tillbringar Paula några härliga dagar. Under en middag läser man ändå något tråkigt i tidningen. Man har hittat en kvinna mördad. Paula känner igen kvinnan som Lorenz fru. Hon får också veta en detalj som inte står i tidningen. Väl hemma får hon veta vem den mördade kvinnan egentligen är. Det hemska är att hon tror hon vet vem mördaren är...
Ja hur går de för Paula?
Det ska jag inte avslöja, så det får du läsa själv. Så spännande.
Ha en fin dag
Kram Nina ❤️

måndag 8 juli 2019

Rosie den perfekta ponnyn

"Rosie den perfekta ponnyn" är den tredje boken om Tillys hästliv. De andra två har jag inte läst. Böckerna om Tillys hästliv är skriven av Pippa Funnell. De fina illustrationerna i boken är gjorda av Jennifer Miles och utgiven av Argasso förlag. Den är översatt av Maria Fröberg. Jag tyckte om den här fina hästboken om vänskap och kärlek till hästar. Det är jätte bra att det finns en ordlista och en anatomisk bild av en häst bak i boken, så att man kan förstå t ex hur en rödskimmel ser ut. Det finns många och annorlunda ord inom hästvärlden. Jag tyckte verkligen om känslan i den här boken och Tilly verkar ha förståelse för hästar ut över det vanliga. Rekommenderas varmt. Dessutom tycker jag att omslagsbilden på den här boken är så fint.
Boken handlar om Tilly som ser fram emot att få vara med sina vänner i stallet. Hennes ena vän Cally ser inte så glad ut och det visar sig att hennes föräldrar ska flytta utomlands. Själv måste hon bo på internat skola och har därför fått en egen häst av sina föräldrar. Hon delar hästen Rosie med Mia. Vad kommer hända med Rosie nu? Tilly får en idé och pratar med sina föräldrar. Hon vill dela Rosie med Mia för hon vet att föräldrarna inte har råd att ge henne en egen häst. Under tiden vågar hon inte berätta något för sina kompisar. Tjejerna följer med Cally till hennes nya skola och där träffar de en kille som heter Brook. Han berättar för Tilly om sin häst Solo, som verkar tappat självförtroendet på banan. Tilly beslutar sig för att hjälpa till och tillsammans går de till banan med Solo, för att försöka se om de kan lista ut vad det kan vara för fel. Solo visar oro vid vattenhindret. Vad kan det vara för fel? Man håller på att rida in Silverskugga på gården, men hur ska man få honom att samarbeta? Tilly väntar på svar om hon får dela Rosie med Mia.

Kommer Tilly lyckas att hjälpa Brook och Solo? Hur kan hon hjälpa Silverskugga och kommer hennes föräldrar att låta henne ta hand om Rosie tillsammans med Mia? Det är spännande, så läs gärna denna fina hästbok.
Ha en fin dag 😍
Kram Nina

lördag 6 juli 2019

Promenad med mina flickor

Här om veckan gick jag och mina flickor på promenad där vi bor. En så vacker plats att man ibland måste nypa sig i armen. Jo här bor vi på en av Värmlands vackraste platser.


En ovanlig blomma som är hit flyttad från Stockholms skärgård.


Sigge Stark har bott lite längre bort på vägen och man har gjort en stig med berättelser och fakta om trakten.


Vacker all'e där man ibland kan se brudpar fotograferas.

Mina glada flickor.



 Den vackra herrgården från 1700- talet.


Herrgården.
I denna stuga bodde Sigge Stark på Mannikhöjden.
Fina Samantha 😍


Här kan vi sitta och mysa på kvällarna och när det regnar ute. 
Ha en fin dag 
Kram Nina

torsdag 4 juli 2019

Krisboken

Krisboken är skriven av Vanja Persson och utgiven av Magic Wonders. Den handlar om hur man får kontroll, sparar och ökar sin inkomst. Jag tyckte den innehöll många bra tips och det är en bok man kan läsa om och plocka fram vid behov. Boken innehåller tips på fler böcker man kan läsa. Författaren delar med sig av sina egna erfarenheter på ett lätt förståeligt sätt.
Alla kan hamna i ekonomisk kris någon gång i livet. Jag kan verkligen rekommendera den här boken, om du eller någon annan i din närhet, har det tufft ekonomiskt. Man kanske inte blir miljonär på den här boken, men man får värdefulla tips, för att få det lite bättre när kassan är skral. Man kan till och med lära sig att göra nya saker och få nya intressen på kuppen. Man kan till och med få ett rikare liv. Livet handlar om så mycket mer än bara pengar. Kanske gratis promenaden tillsammans med någon du tycker om ger dig ett minne för livet? Jag är tacksam att jag fick möjlighet att läsa den här boken. Den kommer definitivt jag läsa igen inom kort.
Ha en fortsatt trevlig dag 🥀
Kram Nina

måndag 1 juli 2019

Busens hunderbara äventyr

"Busens hunderbara äventyr" är skriven av Jeanette Bergenstav och de jätte fina illustrationerna är ritade av Lovisa Blomberg. Boken är utgiven av Idus förlag. Denna boken är en rimsaga för lite mindre barn (3-6 år). Men min flicka som är 7 år tyckte också om att lyssna på den. Boken innehåller frågor i slutet av boken, för att barnet och läsaren ska fundera över känslor och varför man gör som man gör. Mina båda flickor tyckte det var roligt att höra om alla äventyr som Busen råkade ut för. Det är en bok som man kan läsa många gånger.
Matte badar Busen i trädgården och sedan är det meningen att Busen ska ligga i en korg och vila, men när matte somnar så smiter Busen. På sitt äventyr träffar han på olika djur och människor och råkar ut för olika saker. Jag tyckte det var en underbar sagobok och härliga bilder i fina färger, så boken får högsta betyg av mig.
Ha en fin dag 
Kram Nina

Moorlandstallet- Den nya hästen

"Moorlandstallet- Den nya hästen" av Catherine Hapka utgiven av Bonnier Carlsen förlag . Boken är baserad på  Star-stable spelet ...