tisdag 20 december 2022

Adventskalender lucka nr 20

 


I dag är det den 20 december och jag ska öppna den 20e luckan och i den finner vi "Väninnorna-Väninnornas jul" av Lisa Kleypas utgiven av Bokförlaget Polaris.

Från baksidan;

Julen står för dörren och den stilige och framgångsrike amerikanen Rafe Bowman har kommit till London för att uppvakta lord och lady Brandfords vackra och välartade dotter Natalie. Om Rafe spelar sina kort rätt kan det hela bli ett lämpligt och eftertraktat parti för alla inblandade. Men Amors kollar söker sina egna vägar och låter sig inte styras av societetsregler. Och när de fyra väninnorna, en gång kända som tankebanorna, dessutom blandar sig i leken kan vad som helst hända.

Att vinna en kvinnas hjärta visar sig vara mer komplicerat än Rafe Bowman förutsett, i synnerhet för en man som är van vid att få allt han pekar på. Men julen är en tid för mirakel, en tid då även den mest inbitne cyniker kan förvandlas till en romantiker och då den blygaste viol kan slå ut och bli en passionerad ros.   

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bidrottningen

"Bidrottningen" av Veronica Linafve utgiven av HarperCollins förlag . Gabriella är en fullt fungerande fru, som arbetar som proj...