måndag 1 juli 2019

Busens hunderbara äventyr

"Busens hunderbara äventyr" är skriven av Jeanette Bergenstav och de jätte fina illustrationerna är ritade av Lovisa Blomberg. Boken är utgiven av Idus förlag. Denna boken är en rimsaga för lite mindre barn (3-6 år). Men min flicka som är 7 år tyckte också om att lyssna på den. Boken innehåller frågor i slutet av boken, för att barnet och läsaren ska fundera över känslor och varför man gör som man gör. Mina båda flickor tyckte det var roligt att höra om alla äventyr som Busen råkade ut för. Det är en bok som man kan läsa många gånger.
Matte badar Busen i trädgården och sedan är det meningen att Busen ska ligga i en korg och vila, men när matte somnar så smiter Busen. På sitt äventyr träffar han på olika djur och människor och råkar ut för olika saker. Jag tyckte det var en underbar sagobok och härliga bilder i fina färger, så boken får högsta betyg av mig.
Ha en fin dag 
Kram Nina

5 kommentarer:

BOKSLÄPP maj 2024

INTRESSANTA BOKSLÄPP NU I MAJ!  📖 Jag har spanat på böcker som släpps nu i maj månad. 😍 Här är några av dem. *Den sista flytten  @histori...