måndag 22 juli 2019

Hjärtats tillfälligheter

"Hjärtats tillfälligheter"av Sofia Yme'n utgiven av HarperCollins. Detta är den tredje boken om Österby. Jag tog med mig boken på långresa till Halland. Jag tyckte Jätte mycket om Sofias två första böcker så jag blev väldigt glad att jag fick möjlighet att läsa även hennes tredje bok. Jag blev verkligen inte besviken, när jag läste denna feelgood pärla. Den här lilla byn, Österby, verkar vara en väldigt bra plats för romantik. Jag älskar Sofias humor och fick flera goa skratt. Vilken fin vänskap huvudpersonerna i berättelsen har till varandra. Alla är måna om att de andra ska må bra och lyckas med det de gör. De är stolta över varandra och hjälps åt. Det är fantastiskt att återse hur kärleksparen man träffat i föregående böcker har det nu, när de bildat familj och sina företag. De är underbart framgångsrika. Jag gillade dessutom hur historien knöts ihop i slutet på ett helt underbart sätt. Jag tycker väldigt mycket om omslagsbilden. Boken får ❤️❤️❤️❤️❤️ i betyg av mig.
I "Hjärtats tillfälligheter" handlar det om Emma. Hennes pappa som till helt nyligen har drivit lanthandeln i byn, har hastigt gått bort. En dag kommer Beathan till byn. Han ska hjälpa Anna när hon tänker starta ett whiskey destilliri. På väg till den lilla lanthandeln råkar Beathan hamna i vattnet och Emma hjälper honom upp, från det iskalla vattnet. Beathan med sin skottska accent, framstår för den romantiska Emma, som en skotsk krigarprins. Han stannar aldrig länge på en och samma plats, men vännerna i byn och framför allt Emma får honom att trivas. Mot sin vilja börjar han och Emma umgås. Beathan hjälper Anna med sin expertis inom whiskey tillverkning. Hans familj har samma yrke hemma i Skottland, där han inte varit på tio år. När Anna har premiär öppning för sin nya restaurang, får Beathan ett samtal. Hans mamma har varit sjuk och har hastigt blivit sämre. Då beslutar han sig för att återvända till sin familj. Innan han far berättar han något för Emma som gör henne väldigt ledsen. Emma börjar som arkeolog student på Gotland och börjar forska om ett spänne som hon och pappa hittat i Österby. Det visar sig till höra en skottsk legosoldat som kom till Sverige på 1600-talet. Emma hittar en intressant koppling under sin forskning.
Vad det är, måste bara ni läsa.
Blir det ett nytt kärlekspar i den idylliska lilla byn?
Ha en fin dag 🌼
Kramiz Nina
Här kan ni läsa om de första två böckerna.
Hemma där hjärtat väntar
Den mitt hjärta slår för

5 kommentarer:

 1. Dearest Nina,
  That sounds like a very interesting book that you might want to read through in one stretch...
  Hugs,
  Mariette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dearest Mariette the book was lovley. Hugs Nina

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började bo tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett textmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler, men jag bestämde mig för att prova och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra i dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skicka ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

  SvaraRadera

Smakbit en söndag-Kärlek, bakelser och en mops.

I Torsdags var jag och min man på utvecklingsamtal med vår minsta flicka på dagis. Hon fick så mycket beröm och alla tycker så mycket om Sam...