onsdag 19 juni 2019

Att vänta ett liv

"Att vänta ett liv" är skriven av Anna h. Ovesson. Utgiven av North Chapter. Att vänta ett liv är en jätte fin bok. Den har sorgliga inslag, som är en del av livet. Men i slutet finns glädje ändå. En varm feelgood roman som ni bara måste läsa. Jag känner  igen mig mycket i det som Sarah råkar ut för. Både i glädje och sorg. Jag kan varmt rekommendera denna härliga feelgood roman. Jag tyckte om tanken på vänskapen mellan Sarah och den äldre kvinnan Berit.
Boken handlar om Sarah som är rullstolsbunden efter en olycka. Hon jobbar på bibliotek  och umgås med vännen Berit. Berit är en person som har starka åsikter om det mesta. Sarah längtar efter barn, men har inte träffat någon att ha ett stadigt förhållande med, utan bestämmer sig för att ta saken i egna händer. En dag hör hon någon sjunga och spela gitarr. Så träffar hon Kristoffer. Läget är inte det bästa med tanke på att hon ska göra insemination. Efter en oplanerad dejt, är det dags att åka till Danmark. Sen oroar sig Sarah för sin vän Berit som har fått en förskräcklig hosta. För att få henne till läkare får hon en idé. Berit vill inte gå till läkare i onödan och blir jätte arg när hon förstår vad Sarah gjort för att få dit henne. Kristoffer upptäcker något med Sarah som gör att han tar avstånd från henne och hon förstår inte varför. Kristoffer har också planer som han vill förverkliga. Sen tror Sarah att Kristoffer har en annan tjej.
Ja hur utvecklar sig historien? Har Sarah och Kristoffer en framtid tillsammans?
Jag rekommenderar att ni läser boken.
Ha en fin dag 🌼 
kram Nina

2 kommentarer:

Dimhäxan

"Dimhäxan" är skriven av Linda H Axelson och utgiven av Idus förlag . Det är andra boken av författaren, men Spökkullen, har jag ...