söndag 23 juni 2019

Bakom väggens dörrar

En riktigt kuslig spökhistoria, är den här fristående fortsättningen på Karne-skriet från häxberget. Åter igen fångade Kristina Suomela Björklund mig med en riktigt spännande historia. Man får följa huvudpersonerna i boken både i då och nutid. Sedan vävs de ihop på slutet. Det gör Kristina väldigt bra. Jag gillar Kristinas sätt att skriva och gillar verkligen hennes böcker. Även denna bok får högsta betyg och gillar ni spökhistorier så ska ni verkligen läsa den. Boken är utgiven av miramir förlag och Whip media.
Tindra jobbar på samma förlag som Märta i Karne- skriet från häxberget. Efter att ha gjort slut med sin pojkvän så åker hon till stugan där hon varit som barn. Hon ska skriva en bok är det tänkt. Ganska snart börjar kusliga saker hända. Tindra hör barn som skrattar, knackningar i väggarna hon känner sig också iakttagen. En kvinna som heter Anja kommer och vill ge henne örter som beskydd mot onda andar. Tindra drömmer mardrömmar, men när hon vaknar är nattlinnen vått och smutsigt. Tindra tänker mycket på sin tvillingsyster som drunknat  i sjön vid stugan och det visar sig att någon mördat flera tvillingar på 1960 talet. Mördaren har bara dödat den tvilling som inte har varit social och framåt. Snart visar sig spökena också. Hur kommer det sig att de är just i och runt stugan. Varför så många och vilka är dom? Tindra upplevelser blir mer och mer skrämmande. Men så blir hon tillsammans med en av poliserna i trakten. Han hjälper henne med hennes frågor. Tindras kollega Märta som precis fått tvillingar, vill komma till stugan och hälsa på. När hon dyker upp, ja då blir det riktigt otäckt. Nu måste de stoppa den mörka energin, som skrämmer alla runt stugan.

Ett riktigt spännande slut
Ha en fin dag
Kram Nina
Här kan ni läsa om Karne- skriet från häxberget.

9 kommentarer:

 1. blandning av nu och dåtid är intressant

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen. Författaren brukar blanda då och nutid 😀

   Radera
 2. Dearest Nina,
  That sounds like a really scary book where past and present intertwine...
  Hugs and happy Sunday!
  Mariette

  SvaraRadera
 3. Gillar hennes böcker! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok Jo jag tycker de är väldigt bra 😄

   Radera
 4. Skräck och spökhistorier är inte riktigt min genre av böcker. Men det lät verkligen kusligt.
  Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok Jo den var kuslig och spännande... Ibland vill jag läsa lite kusliga böcker också 😄

   Radera

Veckans mening v 3.

I dag tänkte jag vara med på veckans mening som  SkrivRober t har varje lördag. Utmaningen är att hitta en mening ur en bok man läser. Det ...