fredag 7 juni 2019

När sländorna dansar

Den här fina lilla boken "När sländorna dansar" av Åsa-Caroline Salomonsson är utgiven av Visto förlag. Den innehåller två noveller. Den första "När sländorna dansar" handlar om hur man kan må om man inte blir accepterad för den man är. Mias tvillingbror använder spriten som tröst. Mia försöker stötta sin bror efter en bilolycka där han kört onykter.
Den andra novellen "Jungfru resan" handlar om att bli kär i fel person. Josefin jobbar som missbruksterapeut på ett av Sveriges hårdaste fängelse. Hon längtar bort från fängelset och när hon faller handlöst för en av internerna förändras allt. Jag tyckte om båda novellerna med tänkvärda budskap. De innehåller kärlek, glädje och sorg och två kvinnor som vill  hjälpa andra.
Ha en fin dag!
Kram Nina

5 kommentarer:

  1. Vilket fint boktips. För närvarande har jag inte mycket tid till läsning, och då är noveller så bra att ta till. För utan skönlitteratur är livet inte mycket värt. ;)
    Tack för din kommentar på min blogg. ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så bra 😍 det är kul att komma med boktips som uppskattas. Kommer tillbaka till din blogg igen.

      Radera
  2. Please let me know if you're looking for a author
    for your site. You have some really great articles and I believe I would be
    a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write some
    material for your blog in exchange for a link back to mine.
    Please send me an e-mail if interested. Thank you!

    SvaraRadera

BOKSLÄPP maj 2024

INTRESSANTA BOKSLÄPP NU I MAJ!  📖 Jag har spanat på böcker som släpps nu i maj månad. 😍 Här är några av dem. *Den sista flytten  @histori...