onsdag 13 februari 2019

Lugn dag 😊

Idag har jag bara tagit det lugnt. Tvättat lite och gjort lite annat här hemma. Jag har fått besked från två bokförlag att jag ska få göra bokrecensioner. Det ska bli så kul. Nu väntar jag bara på att få recex från dem. Jag har jobbat lite med min blogg också. Fixat lite inställningar och sånt. Idag har det droppat från taket och himlen har varit blå. Angelique har varit och badat i skolan idag. Sedan var hon ute i lekstugan och lekte en stund. Vi tog en promenad ner till sjön Angelique och jag. Det kändes inte ens kallt. Man blir lite avundsjuk när man ser bilder på snödroppar från dem som bor längre söder ut.
Det märks att ljuset har börjat återvända, för nu har hönsen fått fart med att lägga ägg igen. Jag har fått en ny spis, så jag kan baka till familjen. Den andra ugnen bara brände allting. Det var inte ens kul att baka för inget blev bra.


I morgon ska jag till skolan. Vi ska vara i köket då. Alltid lika roligt att laga mat där. Tiden går jättefort. Längtar tills i morgon. Vi åt inget speciellt till middag idag bara lite rester och falukorv och pasta. 

Ha en fin kväll alla
kram Nina 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Utan oss

"Utan oss" av Susanne Sundling utgiven av Lava förlag . Johan och Annikas barn har nu lämnat boet, och Annika försöker nu vänja ...