fredag 1 februari 2019

Ny månad-välkommen februari 😄

Idag har jag varit i skolan. Jag går en kurs inom storkök. Väldigt roligt de dagar man har matlagning. Det brukar vi ha torsdagar och fredagar. Jag går med en grupp invandrar kvinnor och två svenska kvinnor till. Vi är 12 st allt som allt. Sen är det en utbildning som är ny i komunen som man sökt EU bidrag för. De flesta som går på utbildningen måste gå på sfi samtidigt.
Idag lagade vi gulasch, som vi fick ta med oss hem. Den blev jätte god. Det var roligt att träffa alla igen eftersom jag varit sjuk.
När min man hämtat mej efter skolan så var vi och hämtade en Micro till min dotter som nästan precis fått en egen lägenhet. Det var något hon önskat sej så hon blev jätteglad.
När vi kom hem så bakade jag tekakor som vi hade till gulaschen som jag fick med mej hem. Alltid gott med hembakat.
Vi kollade på talang och lite annat. Jag fick hem två kokböcker jag beställt från plus bok. Zeinas kitchen och Åses kök. Ska bli roligt att prova lite nya recept. Jag tycker det är bra att beställa från plus bok.
Igår var de som en liten julafton. Jag fick en symaskin av en bekant. Jag är jätte glad nu, för jag har önskat mej en symaskin jätte länge.
Jag vill gärna kunna börja sy lite kläder till barnen och så. Får leta fina tyger mm. Har lite begränsad budget men får väl försöka köpa lite i taget.

Ha det bäst kram Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fjärilar i magen

"Fjärilar i magen" av Ida Fryklund , utgiven av Saga Egmont förlag . Vi får följa Oskar som har tagit över sina föräldrars restaur...