tisdag 12 februari 2019

Vann en bok 😃

Förra veckan vann jag en bok till barnen genom @villivonkansbooks på Instagram. Den heter "Tant vilda magi" av Emma Holmgren. Jag blev så glad när den kom igår och jag läste två kapitel på kvällen för Samantha och Angelique.
Idag skiner solen och himlen är blå. Jag och min man tog en härlig promenad i solen och lilla Li Lou var med på promenad för första gången. Hon gick så fint. Hon är duktig på att komma när man ropar på henne. Det känns så speciellt att hon är född hos oss och har vår lilla Skrållan som mamma. Men hon är inte lik sin mamma alls utan sin pappa som är Shi tzu.
Li Lous röda tröja har jag själv stickat. Hon är så fin i den. Men hon har den så klart för att hon inte ska frysa.
Jag fick också ett härligt bokpaket av Ther'ese Ingmarson med hennes fina böcker "Flugfiskarens dotter", "Över frusen älv", "Lupinens gåta" och en novell samling "Dit längtan tar en". Så nu är lyckan total. En massa härlig läsning. Ther'ese har skrivit en gullig hälsning i varje bok. Dessutom skickade hon med lite läs godis. Jätte fint. Jag har börjat läsa Flugfiskarens dotter och den är så underbar att läsa. Jag kommer att skriva mer om böckerna senare. Fram på eftermiddagen blev det lite mer moln på himlen men enligt prognosen ska de bli plusgrader den närmsta tiden under dagtid. Hoppas hoppas. Jag tycker om snö men det behöver inte va jätte kallt i alla fall. Till middag lagade jag kyckling gryta Lchf. Jag hade blomkålsris och den övriga familjen fick vanligt ris. 
I kväll är det ju tisdag och Mandelmanns gård. Det bästa programmet. Åh vad jag skulle vilja ha det så. I dagens avsnitt färgade de garn och det skulle jag tycka va helt underbart att ha hemma färgat garn. 
Nä nu är de inget mer roligt på tv så nu ska jag fortsätta med att läsa en helt underbar bok. Flugfiskarens dotter.

Ha en fin kväll kram Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Utan oss

"Utan oss" av Susanne Sundling utgiven av Lava förlag . Johan och Annikas barn har nu lämnat boet, och Annika försöker nu vänja ...