söndag 28 april 2019

Hjärtevän

Jag har läst en fin liten romantisk roman. Den heter "Hjärtevän" och bara tittlen på boken gör att man vill läsa den. Hjärtevän är skriven av Sara Dalengren och utgiven som E-bok samt ljudbok av Word Audio publishing. Det är en fin kärleks historia som innehåller både fjärilar i magen och heta möten. Rekommenderas verkligen. Boken handlar om Hamid från Afghanistan som fått asyl i Sverige och har efter sin undersköterske utbildning fått ett vikariat på ett äldreboende. Han tycker det känns lite obekvämt med den låsta avdelningen men inser att det är för de boendes säkerhet. Hamid har fått ett varmt mottagande av de andra som jobbar där.  En torsdag dyker ett av de boendes barnbarn upp. Barnbarnet har ett vackert leende tycker Hamid. Hamid berättar för sin granne Angelica, om sina känslor, eftersom hon förstår att det är något han tänker på. Hamid längtar till torsdagarna då Haralds barnbarn brukar dyka upp. En eftermiddag har Hamid och barnbarnet ett hett möte i herrarnas omklädningsrum. Angelica föreslår att Hamid ska bjuda på något gott nästa torsdag då det är alla hjärtans dag. Då Hamid inte vill att det ska verka suspekt på avdelningen så beslutar han sig för att bjuda både kollegor och de boende. Han bakar fina cup cakes, men då dyker inte barnbarnet upp. Harald tror att hans barnbarn har flyttat. Hamid tror då att allt är för sent. Men är det verkligen så?
Hoppas ni vill läsa boken
och se efter.
Kram Nina


5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja fast boken har ett bra slut 😊

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. We're a gaggle of volunteers and starting a brand new scheme in our
  community. Your web site offered us with helpful information to
  work on. You have done a formidable activity and our entire community might be thankful to you.

  SvaraRadera
 3. And it’s this final functionality that has earned it
  a place on the checklist, as you should utilize Tampermonkey to nice
  impact to streamline your web development workflow.

  You'll find CSS Peeper here. You'll be able to
  download it right here. You'll be able to grab
  it here. Tampermonkey may be found right here.

  It also lists all of a page’s colors and images, which could be copied to your clipboard,
  or exported at the touch of a button. It provides a toolbar button to Chrome which, when clicked, shows a plethora of tools that can be used on any web page.

  From there, you can use the failing audits as indicators of how to improve the page.
  Going stay with a new challenge may be worrying at the best of instances — there are an entire bunch of things to recollect and coordinate.

  This means it could actually offer you some of the perfect recommendation on the
  market on learn how to optimize your site.
  This implies you can even use it to permanently disguise distracting options on websites you frequent, for
  instance, the trending widget on Twitter. Web Developers specialised in custom websites and open supply platforms akin to
  Laravel, CodeIgniter, Magento, WordPress, Edge Commerce, Drupal and others.

  SvaraRadera

Allt du aldrig hann säga

"Allt det du aldrig hann säga" av Anicia S Eriksson. Utgiven av Ebes förlag. Boken är baserad på verkliga händelser. Jag har även...