torsdag 23 maj 2019

Yrsel

Yrsel skriven av Annika Widholm, utgiven av månpocket, är  en riktigt spännande psykologisk thriller. Yrsel är författarens debutroman. Jag verkligen sträckläste den här boken. Den är verkligen läskig bitvis och man undrar vad allt handlar om. Författaren binder ihop hela säcken i slutet så bra. Jag blev verkligen fängslad och ville bara vända blad. Boken är väldigt lättläst och spänningen byggs upp från början.
Boken handlar om Clara som precis flyttat ihop med sin kärlek Marcus. Plötsligt får hon mystiska svimnings anfall och vaknar upp på oväntade ställen. Hon känner en doft av parfym och känner sig förföljd. Hon studerar psykologi och håller på att skriva en uppsats. Ju mer hon läser och ju mer konstiga händelser som inträffar, så vill Clara ta reda på sanningen. Frågorna är många. Vad hände egentligen med Marcus förra fru? Varför är ett rum i lägenheten låst?  Vem förföljer Clara och varför? Ljuger Marcus för Clara och i så fall varför?
Ja hur hänger allt ihop egentligen? Alla svar finns i slutet på boken. Ni måste köpa Yrsel. Göra en kopp te. Krypa upp i läshörnan och stänga av mobilen och läsa boken. Rekommenderas verkligen.
Ha en fin dag 
Kram Nina

5 kommentarer:

 1. Jag håller på med den just nu! :) Vet inte vad jag råkade göra men din kommemtar försvann från Pärlsyster-inlägget så jag svarar här: serien är jättebra så du borde verkligen testa första boken i alla fall :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok hoppas du gillar den...det gjorde jag jag får se om jag får möjlighet senare att läsa den. 😀

   Radera
 2. Hi to every body, it's my first pay a visit of this weblog; this blog
  consists of remarkable and genuinely good material in support of visitors.

  SvaraRadera

Jul kalender 2023-lucka nr 9

  I dag öppnar vi nionde luckan i min julkalender 2023. I den här luckan har jag gömt en julromance, med lite hetta i. " Insnöade till ...