fredag 6 september 2019

Alla älskar Bianca

"Alla älskar Bianca" Författare Birgitta Bergin och utgiven av Bokfabriken. Boken heter "Alla älskar Bianca" och det gjorde verkligen jag också. Vilken härlig bok fylld av intriger och hemligheter. Underhållning från första till sista sidan. En mysig feelgood roman, som inte går att släppa ifrån sig, när man väl börjat läsa den. Boken är otroligt spännande! Man får följa de olika personerna under en helg på Thorskogs slott. Det kommer tre olika par. Vilka är dom och hur är de länkade till varandra? Med tiden uppdagas deras olika hemligheter och det förflutna hinner i kapp. Man får också följa Bianca när hon gör upp med sitt förflutna. Allt vävs ihop i slutet och på ett jätte bra sätt. Författaren beskriver de olika personligheterna på ett bra sätt och de olika karaktärerna får liv. Miljöbeskrivningarna  är målande och jag skulle gärna tillbringa en helg på Thorskogs slott och äta den goda maten. Det verkar vara ett jätte mysigt ställe, men besökarna verkar inte kunna koppla av som det är tänkt. Omslaget är också jätte fint. Boken får🍁🍁🍁🍁🍁/5 av mig.
Boken handlar om Bianca. Hon är konstnär och bor i sin ateljé, trots att hon och hennes man har hus tillsammans. Vi får följa henne och tre andra par och även en ung kvinna vid namn Astrid. Alla har de hemligheter och intrigerna tätnar när alla råkar hamna på samma plats under en helg. Vilka är dessa människor och vad har de alla gemensamt. Bianca har gjort sina val i livet för kärlekens skull. Men nu måste hon berätta som det är för alla inblandade.
En riktigt bra och mysig bok.
Ha en fin dag🍁
Kram Nina


2 kommentarer:

  1. Dalla tua recensione sicuramente è un buon libro.
    Buona serata

    SvaraRadera
  2. I'm pleased, but I do not genuinely attempt too
    considerably.

    SvaraRadera

Allt du aldrig hann säga

"Allt det du aldrig hann säga" av Anicia S Eriksson. Utgiven av Ebes förlag. Boken är baserad på verkliga händelser. Jag har även...