måndag 2 september 2019

Kärlek börjar med mord

"Kärlek börjar med mord" av författaren Maja Willander, utgiven av Ordberoende förlag. Detta är första boken jag läst av författaren. Gillar du pusseldeckare så ska du absolut läsa den här fina deckaren. Det fanns inte en enda tråkig minut i hela boken och spännande från första sidan till den sista. Man kan helt enkelt inte lägga ifrån sig boken. Mördaren är verkligen inte den man tror. Det finns inget som avslöjar mördaren från början. Författarens språk och hemligheterna människorna har i den lilla byn, gör att man bara vill veta mer. Tänk att det finns så mycket hemligheter på en och samma plats. Målande miljöbeskrivningar gör att man känner att man är där. Boken är lätt att komma in i och känns lättläst. Jag gillade även omslagsbilden på boken. Jag tyckte om den här deckaren och läser gärna mer av författaren. Boken får 🍁🍁🍁🍁🍁 av mig.
En man hittas mördad i den lilla idyllen Tjugersta. Mordet som först ser ut att ha en enkel lösning, visar sig snart vara det motsatta. Snart inträffar andra obehagliga incidenter. Hemligheter uppdagas i den lilla byn. Mitt i allt spirar romantiken.
Den här spännande deckaren passar perfekt nu, när höstmörkret börjar falla.
Ha en trevlig dag
Kram Nina

6 kommentarer:

Allt du aldrig hann säga

"Allt det du aldrig hann säga" av Anicia S Eriksson. Utgiven av Ebes förlag. Boken är baserad på verkliga händelser. Jag har även...