fredag 7 februari 2020

Elcyklar-Ecoride

Jag har ett samarbete med elcykel företaget elcykelpunkten. De har många fina elcyklar med bra kvalitet. Just nu har de upp till 50% rabatt. En elcykel är som en vanlig cykel men har ett batteri och elsystem som är kopplad till en kontroll och skärm, samt en motor som kan sitta bak eller fram eller på navet vid tramporna. Fördelen med en elcykel är att du kommer fram till jobbet utan att bli varm och svettig. Du tar dig fram mycket snabbare och smidigare med en elcykel om man jämför med kollektiv trafik. Man slipper vänta på nästa buss och slipper förseningar som kan uppstå.  Försäljningen av elcyklar har ökat. Det säljs mest elcyklar till damer. Miljöpåverkan är endast en sextiondel om man jämför med bilar. Med dessa ecoride blir livet lättare. Är man nyfiken på att prova en elcykel kan man gå in och prova på hur roligt det är.

Du kan också lämna in din elcykel på deras cykelverkstad om du bor i Stockholm. De finns på Kungsholmen. Man bokar online och lämnar sin cykel dagen före eller tidigare samma dag. De lagar cyklar av de flesta märken. Sedan får man ett sms när den är klar. Väldigt bra och smidigt.
Hoppas ni får en trevlig dag!'
Kramizar Nina
Erbjuder min rabattkod; rabatt10
Denna gäller på alla elcyklar och man får då 10% rabatt på ordinarie pris. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

BOKSLÄPP maj 2024

INTRESSANTA BOKSLÄPP NU I MAJ!  📖 Jag har spanat på böcker som släpps nu i maj månad. 😍 Här är några av dem. *Den sista flytten  @histori...