tisdag 18 februari 2020

Rebecca och djävulens söner

"Rebecca och djävulens söner" författare Renée Ripman utgiven av Visto förlag. Detta är en sådan bok som är så spännande, att man bara måste läsa lite till. Den här boken är inte tråkig en minut. Jag tyckte att det var en riktigt häftig historia, mellan det onda och det goda. Språket är rått, men det gör hela historien trovärdig. Samtidigt som boken är fylld av aktion, är det en jätte fin kärlekshistoria. Man känner verkligen hur Seven älskar och bryr sig om sin jordiska kvinna. I denna roman får vi följa med Rebecca på en erotisk resa, ner till underjorden. Enligt en profetia ska Seven gifta sig med Rebecca och göra henne gravid. Djävulen, Lucifer, vill stoppa detta. Han tar till hjälp en av Sevens bröder, Julien, för att stoppa profetian... Lucifer vill att Julien ska döda Rebecca, men Julien blir så förtjust i Rebecca, att han bestämmer sig för att själv göra henne gravid. Nu kämpar två av djävulens söner, Seven och Julien, om henne kärlek. Rebecca dras till de båda vackra odödliga, trots att hon inte vill. Julien kan lätt ta sig mellan dimensionerna och tar med sig Rebecca till ett hus han har på Sicilien. Så fort hon får chansen rymmer Rebecca där i från och tar sig upp i bergen. Genom att ta sig in i Rebeccas dröm när hon sover, lyckas Julien med sin plan. Rebecca blir gravid, eftersom hon härstammar från en fallen ängel. När Lucifer lyckas förgifta Rebecca, så bestämmer sig Seven och Julien för att samarbeta för att rädda Rebeccas liv. För att rädda den vackra Rebecca måste de båda avstå från henne för att vinna hennes tillit och på så sätt rädda henne. För att överleva de som vill se henne död, måste hon ta sig till Valhalla för att leva bland vikingarna. Slutet gör att man gärna vill läsa en fortsättning. Boken får 💓💓💓💓💓/5.
Rebecca drömmer mardrömmar, men de är fyllda av erotik, så hon kan inte berätta om dem för någon. De känns så verkliga. Hon drömmer också om att hon måste välja mellan det onda och det goda. Hon drömmer på nytt eller gör hon verkligen det? Seven, som är den sjunde sonen till Lucifer,  förklarar för henne att hon är den utvalda, enligt en profetia, att föda hans barn. Han har sett efter henne under hela hennes liv. För att hon inte själv ska dö, när hon föder hans barn, så måste han ska göra henne odödlig. Det vill Inte Rebecca gå med på, utan vill leva sitt liv som dödlig på jorden. Hon är en modern kvinna på 2000-talet och kan inte tänka sig att vara del av deras profetia. Hon försöker fly, men Seven hittar henne och tar henne tillbaka. Det finns de som vill stoppa profetian, samtidigt som de själva kan tänka sig att göra den vackra Rebecca gravid. När Lucifer försöker döda Rebecca, samarbetar Seven och Julien för att rädda hennes liv. De tar henne till ett orakel. Hon säger att de båda måste avstå från henne, för att vinna hennes tillit och på så sätt rädda henne till livet. Oraklet tar Rebecca till Elohim, som är den gud som vi tillber. Han vet inte om att Rebecca är gravid, utan kan själv tänka sig att sköta den saken. När det uppdagas att hon väntar Juliens barn, måste hon åter fly. Hon får hjälp att ta sig till vikingarna och Valhalla. Där får hon leva som viking i Asgård. Både Seven och Julien vill hitta Rebecca, för att se vem av dem hon väljer och beger sig till dimensionen där vikarna bor. Från ingen stans dyker en jätte upp och överrumplar dem. Ja, hur går det med Rebecca, barnet och Lucifers båda söner?
Ha det fint!
Kramar Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vinter på Klarudden

"Vinter på Klarudden" av Anna Sundbeck Klav utgiven av HarperCollins förlag. Detta är en fortsättning på Johanna på Klarudden so...