fredag 14 februari 2020

Matfilosophie-kokbok

Kokboken "Matfilosophie" är skriven av Sophie Cronquist och utgiven av Idus förlag. Denna kokbok bygger på lågkolhydratkost och hälsa. När man tittar i den här kokboken blir man väldigt inspirerad av de vackra matbilderna och jag har provat några rätter från den här kokboken. Vilket den ena var så underbart god och hela familjen älskar den. Pulled pork på fläsklägg är ingen rätt man gör i en handvändning utan det tar fem timmar i ugnen, men det är så värd det och med taco tillbehör är rätten utsökt. Boken innehåller allt från huvudrätter till efterrätter mm. Det finns en hel del recept som jag tänker prova framöver. Jag tycker det är underbart med nya recept och smaker. Rätterna i den här kokboken innehåller få ingredienser som man lätt hittar i affären, vilket gör att det inte blir svårt att tillaga. Den här kokboken kommer att användas flitigt framöver då den innehåller en massa härliga recept. Kokboken får ❤❤❤❤❤/5.

Pulled pork

Jag har även provat "Långkokad högrev i tomatsås".
Vi älskar grytor av alla de slag. Den här var så god.
Lukten och smaken på den här rätten är magisk!
Ha det fint!
Kram Nina

3 kommentarer:

  1. Dearest Nina,
    Good that you found a worthwhile 'cokbok' funny as Swedish and Dutch come so close with kookboek...
    Happy Valentine's Day to all of you and hugs,
    Mariette

    SvaraRadera

Vinter på Klarudden

"Vinter på Klarudden" av Anna Sundbeck Klav utgiven av HarperCollins förlag. Detta är en fortsättning på Johanna på Klarudden so...