fredag 7 februari 2020

Fem en fredag v. 6-spel

Idag är det fredag och jag tänkte jag skulle hänga på Elisa Matildas fem en fredag. I dag handlar det om spel. Det ska bli skönt med helg. I dag har jag planerat in bak med William när han kommer hem från skolan. Sedan är det talang i kväll. Det brukar vi vilja se. Jag tycker det ska bli gott med sovmorgon nu. Annars väcker vi barnen klockan sex varje morgon.
1. Vilken typ av spel gillar du mest?
Jag älskar när Rickard och Christopher kommer hit. Då brukar vi spela Yatzy. Vi brukar ha så roligt när de kommer och hälsar på. Jag gillar också att spela med barnen. Jag och Angelique spelar gardenscape på surfplattan. 
2. Vilken kategori kan du bäst i frågesporter? 
Brukar inte spela sådana spel...Jag skulle nog vara sämst på sport frågor i alla fall. Är inte alls intresserad av sport.
3. Monopol eller Risk?
Monopol.
4. Spelar du något spel i mobilen?
Nej inte just nu. Spelade ett spel förut med tomtar, men fick ta bort pga platsbrist. Sedan föredrar jag att läsa en bra bok i stället eller syssla med någon form av handarbete osv. 
5. Är du en dålig förlorare?
Nej men min man brukar retas för att han har vunnit tills man blir sur...
Ha en underbar dag 
och en riktigt mysig helg!
Kram Nina ♥️

Fler fem en fredag hittar du här
16 kommentarer:

 1. Börjar med att säga Vilka mysiga katter!
  Jo, Yatzy kan vara kul. Annars har jag ständig WordFeud på G i lagom takt.
  Trevlig fredag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jo Yatzy är kul. Tack detsamma till dig 😊

   Radera
 2. Yatzy har vi spelat mycket förr. Klokt att skippa spel i mobilen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok. Ja man blir då uppslukad i spel på mobilen...

   Radera
 3. Yatsy har jag just spelat med yngsta barnbarnet. det var faktiskt jag som vann. barnbarnet sa ingenting men vi skulle inte spela fler gånger, tyckte han

  SvaraRadera
 4. Yatzy är ju kul det hade jag glömt bort att jag har :D det tar inte så lång tid heller....beroende på hur många man är förstås...hmm....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är roligt. Ja vi brukar vara ganska många när vi spelar så då tar det en stund, men det brukar vara så trevligt.

   Radera
 5. Sport är ett av mina sämsta ämnen också :)

  SvaraRadera
 6. Yatzy är min farfars favorit. Det får vi alltid spela med honom. Han är en otroligt dålig förlorare.

  SvaraRadera
 7. Jag har aldrig fått nån känsla för Yatzy, för chansartat där man inte har möjlighet att påverka...men det är ju bra då det inte kräver någon större utrustning. Trevlig helg

  SvaraRadera
 8. Älskar att spela spel med barnbarnen. När jag växte upp fanns det inte ens TV så även när vi tonåringar träffades spelade vi ofta spel. Klädpoker ibland, haha.
  Ingrid

  SvaraRadera

Allt du aldrig hann säga

"Allt det du aldrig hann säga" av Anicia S Eriksson. Utgiven av Ebes förlag. Boken är baserad på verkliga händelser. Jag har även...