söndag 2 februari 2020

Night Master

Har du ofta svårt att somna, vaknar ofta under natten och känner dig trött och energilös nästa dag? Detta uppger 78 % av den tyska befolkningen. Lösningen är börja sova gott igen! Sömn ger energi och är helt nödvändig för alla våra kognitiva färdigheter. Sömn är en glädjespridare, kraftkälla, minnesbooster och depressionsbeskyddare på samma gång. Den är helt enkelt livsnödvändig för människan. Dessutom gör sömnen oss lyckliga! En god natts sömn är helt oumbärlig för ett glatt humör. Den som är utvilad är också mindre lättirriterad. Alltså, sov dig pigg-med LR LIFETAKT Night master!
Kosttillskottet LR LIFE Night master stödjer vid regelbundet intag på ett naturligt sätt din återhämntning undernatten. Med uni TRIPPLE EFFEKT som stödjer kroppens egen sömnrytm.
Somna snabbare
tack vare djup avslappning.
Sov djupare
tack vare förbättrad sömnkvalitet
Vakna utvilad
tack vare optimal återhämntning i sömnen
Den effektiva formulan med naturliga och vetensapligt beprövade ämnen är inte bara hälsosam, den är dessutom sockerfri, vegansk och icke-beroende framkallande! Kosttillskottet har en god körsbärssmak och kan även drickas efter tandborstningen.
Prisförslag du kan välja mellan;
Webshop: 869kr (29kr/dag)
Registrerad kund: 621kr (21kr/dag)
Easyship: 497kr (16,50kr/dag)
Vilket pris väljer du? Kontakta mig så hjälper jag dig :-)
Beställ den här
Ha en fortsatt trevlig dag
Kram Nina ♥️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Summering av maj månads läsning

  Jag hade ju en hög med 14 böcker jag inte hade hunnit recensera från april månad, och jag är nu i fatt dessa i alla fall vilket är skönt. ...