fredag 9 juni 2023

Fem en fredag v. 23-Harmoni

I fem en fredag funderar Elisa Matilda på frågor som handlar om nyheter fler förslag hos ElisaMatilda

1. När var du senast mest balanserad?

Svar; Det var ett tag sedan. Minns tyvärr inte när jag mådde riktigt bra senast. Det händer saker hela tiden som stressar upp. Har svåra sömnproblem och oroar mig jämt.

2. Hur är ditt liv när du känner ro i kroppen?

Svar; Brukar ha mest ro på sommaren. När barnen inte ska upp till skolan och så. Mina barn har de tyvärr inte de så bra på skolan och de vill inte dit. Brukar vara en kamp varje morgon. Skönt att de går på sommarlov idag.

3. Vad får dig att stressa ner?

Svar; En bra bok. Eller en bra film på kvällen. Men sen när jag ska sova är jag orolig igen.

4.Vilken del av ditt liv skulle behöva lite mer harmoni?

Svar; Min självkänsla. Har svårt att känna att jag duger. T ex när jag gör inlägg så är det nästan aldrig någon som gillar. 

5. Vad för hobby eller aktivitet ger dig mest avkoppling?

Svar; När jag läser, handarbetar, håller på med plantor eller gör diamondpainting.  


Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram Nina 

5 kommentarer:

  1. Jag har knappt några likes jag heller. Det går i perioder. Skulle gärna gilla ditt inlägg men det finns ingen like-knapp. Eller så är jag blind.... Vad jobbigt att dina barn har det jobbigt i skolan. Det är verkligen inte lätt att vara barn idag.

    http://hannaskrypin.se

    SvaraRadera
  2. Det var tråkigt att dina barn har de tufft i skolan, kan de inte hjälpa dig? Det där med att man inte får kommentarer på bloggen ska man inte fästa sig vid. En del läser sen går de vidare, men på Instagram är det lättare tycker jag. Ha det gott Mia.

    SvaraRadera
  3. Hoppas du och barnen får en riktigt bra sommar så ni kan vila upp er <3

    SvaraRadera
  4. väldigt trist när barnen inte har det bra i skolan. det kan ju förstöra nattsömnen, verkligen. likes och kommentarer är världsliga saker och inget att bry sig om. det betyder inte att dina inlägg inte blir sedda eller lästa. hoppas att ni får ett riktigt bra sommarlov

    SvaraRadera
  5. Jag får inte heller direkt många "Likes" eller kommentarer på mina vanliga inlägg. Men sen så bloggar jag mest för egen skull, fördriva lite tid, det är för mig ett trevligt sätt att fördriva tid, o inte bara läsa utan även vara lite aktiv själv.
    En bra bok är aldrig fel, det är avkopplande att läsa eller lyssna, jag har lärt mig att vissa situationer att det går bra att lyssna på en bok också. Diamondpainting är verkigen skoj, jag har bara så många tavlor nu att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av dom 😊 Men det gör inget för det är så skoj att göra dom.
    Ha en riktigt fin helg.

    SvaraRadera

Utan oss

"Utan oss" av Susanne Sundling utgiven av Lava förlag . Johan och Annikas barn har nu lämnat boet, och Annika försöker nu vänja ...