torsdag 12 maj 2022

Hett i hyllan-Tango för vilsna själar

 

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagon tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan? Fler finns här hos Bokföring enligt Monika.

I dag föll mitt val på; "Tango för vilsna själar" av Lucy Dillion. En bok som jag har fått av min älsta son Rickard. Idag är det även min födelsedag och jag blev så glad för min vän Siv som skickat så fina hemma sydda grytlappar i present.


Från baksidan;

När den före detta tävlingsdansaren Angelica återvänder till Longhamton för att städa ur sin mammas hus, bestämmer hon sig för att starta en danskurs. Dit kommer Katie och Ross som behöver återfinna magin i sitt äktenskap. Lauren som drömmer om ett sagobröllop och den perfekta brudvalsen medan hennes blivande make mest vill ha det överstökat. Och så Laurents föräldrar. De vill vara redo inför festen, men mamma Bridget bär på en gnagande hemlighet som skulle kunna rubba deras lyckliga liv tillsammans.

Under Angelicas ledning lär sig paren steg för steg mer om sig själva och det som är viktigt i livet, och i tangons och foxtrotens virvlar inser de att man aldrig kan dölja något för sin danspartner... 

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram Nina 

2 kommentarer:

  1. Den läste jag faktiskt för inte så längesedan. Tyckte den var bra och det är mycket dans 🙂

    SvaraRadera
  2. Brukar gilla Dillons böcker :)

    SvaraRadera

BOKSLÄPP maj 2024

INTRESSANTA BOKSLÄPP NU I MAJ!  📖 Jag har spanat på böcker som släpps nu i maj månad. 😍 Här är några av dem. *Den sista flytten  @histori...