fredag 29 december 2023

Jul kalender 2023-lucka nr 21I dag öppnar vi den tjugoförsta luckan i min julkalender 2023. I den här luckan har jag gömt en mysig och väldigt fin feelgood roman, "Hotellet vid havet" av Maria Wells, utgiven av Ordberoende förlag.

Baksidestext;

En varm feelgood som bjuder på relationer, härlig humor, traditioner, vänskap och kärlek. 

Följ med Bettan till storstadens puls i Stockholm, upplev dramatik och salta stänk på västkusten och finn lugnet i de värmländska skogarna. 
Bettan lever ett behagligt liv i Stockholm. Hon jobbar på en exklusiv reseagentur och den nygamla kärleken till särbo Pierre spirar. 

Allt är precis som det ska vara, ända tills morfars testamente dyker upp och hennes moster Ester skapar en Tinderprofil åt henne. När dessutom familjearvet, det vackra hotellet vid havet i Falkenberg, riskerar att gå i konkurs börjar en plan sakta ta form i Bettan huvud. Hotellet måste till varje pris räddas! 

Räddningen ska bli en traditionell julmarknad med dans i ladan bakom hotellet. Men räcker det verkligen? Är en festkväll svaret på alla problem? Och vad ska hon ta sig till med mannen från Tinder?
 

Ha en fortsatt trevlig dag! 

Kram Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

BOKSLÄPP maj 2024

INTRESSANTA BOKSLÄPP NU I MAJ!  📖 Jag har spanat på böcker som släpps nu i maj månad. 😍 Här är några av dem. *Den sista flytten  @histori...