fredag 29 december 2023

Jul kalender 2023-lucka nr 22

 


I dag öppnar vi den tjugoandra luckan i min julkalender 2023. I den här luckan har jag gömt en mysig och väldigt fin feelgood roman, "Bageriet Surdegen" av Lilly Emme, utgiven av Historiska media förlag.

Baksidestext;

Inne på det prisbelönta bageriet Surdegen ligger saffransdoften tät och pepparkakorna med kristyr säljer bättre än någonsin. Ändå är det något som inte är helt som det ska med den smått folkilskna ägaren, Sirpa Karjalainen. I nitton år har hon vunnit Finlansfärjans årliga pepparkakshustävling, och i år planerar hon ett storstilat tjugoårsjubileum.

Men det är som om någon försöker sabotera för henne - kristyr en blir inte som vanligt och saker tycks försvinna, dessutom blir de värkande höfterna allt svårare att stå ut med.

Frågan är om  den svartsminkade praktikanten Pixie kommer att bli ännu ett bekymmer, eller om den där halvtkriminella jäntungen är precis vad bageriet och Sirpa behöver, när inte bara pepparkaksbygget, utan hela bageriet hotar att kollapsa. 


Ha en fortsatt trevlig dag! 

Kram Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Summering av maj månads läsning

  Jag hade ju en hög med 14 böcker jag inte hade hunnit recensera från april månad, och jag är nu i fatt dessa i alla fall vilket är skönt. ...