tisdag 5 december 2023

Jul kalender 2023-lucka nr 5

 

I dag öppnar vi femte luckan i min julkalender 2023. I den här luckan har jag gömt ännu en feelgood roman. "Jul i den lilla Bokhandeln" av Jenny Colgan, utgiven av Norstedts förlag

Baksidestext;

TVÅ SYSTRAR, EN BOKHANDEL OCH EN ALDELES SÄRSKILD JUL

NÄR VARUHUSET SOM CARMEN arbetar på stänger för gott, vet hon inte vad hon ska ta sig till. Men allt annat vore bättre än att tvingas flytta in med sin perfekta syster Sofia i hennes välordnade liv i Edingburg. 

Sofia i sin tur ser inte direkt fram emot att ha den ständigt sarkastiska och svåra systern boende hos sig. Men med en bebis på väg, en mamma vars högsta önskan är att se sina döttrar komma överens och en bokhandel i akut behov av en butiksassistent, kanske det inte vore så dumt att välkomna Carmen trots allt?

Väl på plats kastas Carmen in i det dagliga tumultet i den slitna gamla bokhandeln. Det visar sig dock snart att det kommer att krävas ett sant julmirakel för att få butiken på fötter igen. Kan Carmen överraska dem alla innan jul? Och kan hon, trots alla deras olikheter, ena de viktigaste personerna i hennes liv sin familj? 


Ha en fortsatt trevlig dag! 

Kram Nina 

2 kommentarer:

Vi rymmer till draken

"Vi rymmer till draken" av Susanna Martelin illustrerad av Amanda Chanfreau utgiven av Bonnier Carlsen förlag . För barn 6-9 år...