onsdag 6 december 2023

Jul kalender 2023-lucka nr 6

 


I dag öppnar vi sjätte luckan i min julkalender 2023. I den här luckan har jag gömt ännu en feelgood roman. "En snöängel till jul" av Johanna Johansson, Sara Molin samt Birgitta Gunnarson, utgiven av Norstedts förlag

Baksidestext;

Vad är en god människa? 

Aida ser sig åtminstone som en. Id'en om att ordna en julfest för ensamma var ju bara ett sätt att slippa ta jobbjouren över jul. Nu finner hon sig i ett virrvarr av planering, med döttrarna som enda vapendragare. När hennes exman på nytt dyker upp i hennes liv börjar hela projektet alltmer likna en fars. 

Margit tycker att hon vid sjuttioåtta års ålder har rätt god självkännedom. Ändå överraskar hon sig själv med att besvara en okänd människas nödrop på Facebook. Men vad gör man inte, när åldern får släkt och bekanta att börja räkna bort en? 

Milo är ingen att räkna med. Det har han fått bevisat för sig gång efter annan. Lika bra det, om det hjälper honom att undgå föräldrarnas bråk och skolans krav. Men när han blir skickad hem till en okänd tant för att sätta upp en julgardin, tar hans liv en helt ny riktning. 

Julen närmar sig och alla tre är snart involverade i festplanerna. Men när motgångarna staplas på varandra börjar de fundera på om det ändå inte är de själva som behöver julfesten mest. 


Ha en fortsatt trevlig dag! 

Kram Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Summering av maj månads läsning

  Jag hade ju en hög med 14 böcker jag inte hade hunnit recensera från april månad, och jag är nu i fatt dessa i alla fall vilket är skönt. ...