söndag 3 december 2023

Jul kalender 2023-lucka nr 3

 

I dag öppnar vi tredje luckan i min julkalender 2023. I den här luckan har jag gömt en feelgood roman. Jag har läst en bok av författaren förut, som jag tyckte om. "Snöglober, varm choklad och du" av C N Persson, utgiven av Seraf förlag

Baksidestext;

Noah är trött på män. När han blir dumpad av mannen han haft ett förhållande med under musikturn'en börjar han undra vad han gör för fel. Varför kan inte han också få hitta äkta kärlek?

Men när han återvänder till Helsingborg för sin barndomsvänns bröllop stöter han ihop med sin före detta pojkvän Miro. Mannen som en gång i tiden specialbeställda snöglober åt honom, men som sedan krossade hans hjärta. 

Noah bestämmer sig att stanna kvar i hemstaden över jul och trots försök att dejta andra letar sig tankarna tillbaka till Miro. Vad var det egentligen som fick exet att dumpa honom? Och kan ett bröllop, varm choklad och lite julmagi få dem att hitta tillbaka till varandra?


Ha en fortsatt trevlig första advent! 

Kramizar Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

BOKSLÄPP maj 2024

INTRESSANTA BOKSLÄPP NU I MAJ!  📖 Jag har spanat på böcker som släpps nu i maj månad. 😍 Här är några av dem. *Den sista flytten  @histori...