söndag 10 december 2023

Jul kalender 2023-lucka nr 10

 


I dag öppnar vi tionde luckan i min julkalender 2023. I den här luckan har jag gömt en julromance, med lite hetta i. "Julmagi" av Caroline Twamley, utgiven av Seraf förlag.

Baksidestext;

När veterinären Mikael flyttar till landet är det med en förhoppning om att få en nystart. Huset har funnits i hans familj under lång tid, men trots att han trivs bättre på landet än i stan var det länge sedan han var där. Med sig har han systerdottern Engla som han fått vårdnaden om efter systerns död, samt schäfern Leo som sällan viker från hans sida. 

Ensam gör han sitt bästa för att ge Engla en trygg uppväxt efter att hennes liv fått en skakig start med en missbrukande mamma. Men livet på landet får inte alls en lika stabil och harmonisk start som han hoppats på. Istället hamnar han mitt i en granfejd där både vuxna och barn verkar ha ett horn i sidan till Mikael och Engla. 

Samtidigt växer dock en vänskap mellan Mikael och några av de andra invånarna i samhället fram, vilket får Mikael att fortsätta försöka. Kanske finns drömmen om ett stilla liv på landet inom räckhåll trots allt.


Ha en fortsatt trevlig andra advent! 

Kram Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi rymmer till draken

"Vi rymmer till draken" av Susanna Martelin illustrerad av Amanda Chanfreau utgiven av Bonnier Carlsen förlag . För barn 6-9 år...