torsdag 21 december 2023

Jul kalender 2023-lucka nr 19

 


I dag öppnar vi nittonde luckan i min julkalender 2023. I den här luckan har jag gömt en mysig och väldigt fin feelgood roman, "Kärlek och annan galenskap i december" av Elin Eldestrand, utgiven av Saga Egmont förlag.

Baksidestext;

För bästa vännerna Marilyn, Linda och Betty börjar inte december på bästa sätt. Marilyn ex meddelar att eftersom julen faller på hans vecka med barnen vill han bryta traditionen att fira tillsammans och istället fira med sin nya flickvän. Lindas man häver ut sig att han vill skiljas för han har träffat någon annan. Och Betty-hennes cancer är tillbaka. 

Julen är på intåg men julstämningen är svår att finna när livet är upp och ner. Betty bestämmer sig för att inte berätta för sin familj och vänner om beslutet att vägra behandling, vilket är lättare sagt än gjort. Linda är fast besluten att få sitt äktenskap att fungera trots sin mans otrohet och Marilyn tänker inte låta hennes exmans nya flamma förstöra hennes jul. Kanske kan hon också hitta någon ny att spendera julen med? 

De tre kvinnornas vänskap känns viktigare än någonsin, och allt de kan göra är att röra sig fram åt-en decemberdag åt gången.


Ha en fortsatt trevlig dag! 

Kram Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Summering av maj månads läsning

  Jag hade ju en hög med 14 böcker jag inte hade hunnit recensera från april månad, och jag är nu i fatt dessa i alla fall vilket är skönt. ...