torsdag 21 december 2023

Jul kalender 2023-lucka nr 20

 

I dag öppnar vi tjugonde luckan i min julkalender 2023. I den här luckan har jag gömt en mysig och väldigt fin feelgood roman, "Visst gillar jag julen" av Josefine Jansson, utgiven av Saga Egmont förlag.

Baksidestext;

En charmig feelgood om drömmen om den perfekta julen!

Annas absoluta favorithögtid är äntligen på intåg. Listor ska skrivas, pyntet ska fram, julmaten ska planeras och klapparna ska inhandlas. Och Anna älskar det! Varje år sedan farfaderns bortgång har hon strävat mot en perfekt julafton med hela tjocka släkten, precis som hon minns sin barndoms jular. Varje år är det dock något som inte går vägen men Anna hoppas att detta är året hon kommer att lyckas.

Men när hon blir av med jobbet går alla hennes planer i kras. I hopp om att hålla skenet uppe väljer hon att inte berätta den tråkiga nyheten för sin familj, samtidigt som julen närmar sig med stormsteg. Och med varje dag som går dyker ett nytt hinder upp. Kommer Anna äntligen kunna föra jultraditionen vidare, eller är drömmen om en perfekt jul förstörd?


Ha en fortsatt trevlig dag! 

Kram Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi rymmer till draken

"Vi rymmer till draken" av Susanna Martelin illustrerad av Amanda Chanfreau utgiven av Bonnier Carlsen förlag . För barn 6-9 år...