torsdag 28 juli 2022

Hett i hyllan-Bucketlist

 

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagon tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan? Fler finns här hos Bokföring enligt Monika.

Idag föll mitt val "Bucketlist" av Katrin Zytomierska.

Från baksidan;

Mila är en hårt arbetande tvåbarnsmamma, nyligen separerad från sin sambo Peder. Karriären kunde inte gå bättre-hennes egen dietbar är på väg att lanseras internationellt och ekonomin blomstrar. Utåt sett är Mila själva sinnebilden av framgång:snygg, sexig och omtyckt. Men under den perfekta ytan ruvar en stor osäkerhet-under de sista två åren av relationen med Peder fick hon höra att hon var tråkig och kall i sängen. 

Självförtroendet är i botten, så Mila bestämmer sig för att skriva en egen bucketlist. Först och främst ska hon ligga. Hon ska återvinna känslan av att vara åtrådd av män. Efter en trevande start verkställer Mila sin plan, hon blir djärvare och vågar förföra, bli förförd och provar nya lekar. Allt handlar om lust och frihet, männen avgudar henne. Tills den dag hon träffar amerikanen Ben. Plötsligt handlar det inte bara om sex längre och Mila får känslor som hon inte räknat med.


Ha en fortsatt trevlig dag!

Kramis Nina 

2 kommentarer:

Vi rymmer till draken

"Vi rymmer till draken" av Susanna Martelin illustrerad av Amanda Chanfreau utgiven av Bonnier Carlsen förlag . För barn 6-9 år...