torsdag 24 februari 2022

Hett i hyllan v 8-2022-Scarlet & Feather

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagon tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan? Fler finns här hos Bokföring enligt Monika.

Idag föll mitt val på Maeve Binchy. "Scarlett & Feather" En bok som verkar spännande när man läser från baksidan. 

Att se något växa och lyckas. Det är Cathy Scarlett och Tom Feathers gemensamma mål. De skall skapa den bästa catheringfirman i Dublin, har hittat det bästa läget och har massor av energi och idéer. Men alla tycks inte så tilltalande av deras verksamhet.

Vid ett inbrott stjäls och förstörs det mesta av vad de två investerat i firman. Försäkringsbolaget vill inte betala eftersom man misstänker ett insiderbrott. Det blir tufft för det nystartade företaget. Cathys man Niel är inte till mycket stöd. Han är advokat och engagerar sig i ideella mål och blir dessutom erbjuden arbete utomlands. Han vill att Cathy skall ge upp sitt arbete- hans är viktigare! Toms vackra sambo Marcella går helt upp i sina orimliga drömmar att bli mannekäng och besöker partyn ordnade av herrar som vinkar med kontrakt. 

Ha en underbar dag!

Kramizar Nina 

 

8 kommentarer:

  1. Maeve Binchy har jag inte läst något alls av, men minst en av hennes böcker står oläst i hyllan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror jag läst en bok av henne för länge sedan. Minns inte titel tyvärr.

      Radera
  2. Det här är en sådan författare som är så välbekant, men jag tror inte jag läst något av henne.

    SvaraRadera
  3. Jo jag antar att hon är ganska känd.

    SvaraRadera
  4. Okänd för mig, men är kanske spännande.

    SvaraRadera

BOKSLÄPP maj 2024

INTRESSANTA BOKSLÄPP NU I MAJ!  📖 Jag har spanat på böcker som släpps nu i maj månad. 😍 Här är några av dem. *Den sista flytten  @histori...