torsdag 24 mars 2022

Hett i hyllan-20220324-En enda risk

 

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagon tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan? Fler finns här hos Bokföring enligt Monika.


Idag föll mitt val på Simona Ahrnstedts bok "En enda risk". Jag var med i Bonniers bokklubb ett tag och en av böckerna var denna. 

Från baksidan;
Ambra Vinter är journalist på Sveriges största kvällstidning. Dagarna före jul skickas hon ut på ett jobb som ingen annan vill ha. Till kylan, snön och det eviga mörkret i Kiruna. En stad som väcker upp plågsamma minnen från hennes förflutna. 
Tom Lexington är före detta elitsoldat. Efter att ha överlevt en helikopterkrash och fångenskap har han isolerat sig i skogen i Norrbotten. Traumatiserad och sviken har han bara ett mål: att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan.
Slumpen för de två sårade personerna samman. Medan Ambra arbetar med att slutföra sitt uppdrag och Tom försöker finna en mening med tillvaron, uppstår en oväntad attraktion. Mot en fond av polarnätter och norrsken ställs frågan på sin spets: kan man älska någon som man inte litar på?

 Ha en fortsatt trevlig dag!

Kramizar Nina 


4 kommentarer:

  1. Ibland ger jag mig på att läsa romance, en genre som jag inte alls gillar. Egentligen. Simona Ahrnstedt har jag råkat på två gånger och jag är tveksam till om det blir fler gånger.

    SvaraRadera
  2. Romance är nog inget för mig heller, tror jag. Har aldrig testat.

    SvaraRadera
  3. Jag har läst alla hennes böcker, och gillar dem skarpt. Inklusive den här.

    SvaraRadera

Utan oss

"Utan oss" av Susanne Sundling utgiven av Lava förlag . Johan och Annikas barn har nu lämnat boet, och Annika försöker nu vänja ...