torsdag 1 september 2022

Veckans helgfråga v. 35

 


Helgfrågan från Mias bokhörna lyder så här; Hon undrar vart vi får våra böcker ifrån. T ex  egna böcker, bibliotek, e-post böcker (storytel eller liknande) recensionsexemplar. Fler svar i  Mia i Helgfrågan. 

Mitt svar; Jag får en hel böcker som rec ex från olika förlag eller författare. En del kommer från loppis eller så får jag i present. Jag köper ibland böcker på rea. Jag är sällan på biblioteket då det ligger en bit ifrån. Vi får hit bokbussen ibland men jag har aldrig lånat där. 


Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram Nina 

7 kommentarer:

  1. Jag har tackat nej till rec ex de få gånger jag fått frågan - känner att säger jag ja måste jag ju skriva om boken också ... och jag försöker ju att ta upp fler ämnen än läsning på min blogg.

    SvaraRadera
  2. det finns faktiskt många sätt att skaffa läsning

    SvaraRadera
  3. Det borde väl gå att beställa låneböcker via bokbussen? Låter perfekt i så fall tycker jag.

    SvaraRadera
  4. Jag lånar inte på bibliotek för jag är så glömsk och man ska lämna tillbaka dem med.

    SvaraRadera
  5. Tycker det är väldigt bra numera att man kan kolla i förväg på bibliotekssajt om de böcker man är intresserad av finns inne. Och dessutom ha möjlighet att reservera sådana som inte finns inne.

    SvaraRadera

BOKSLÄPP maj 2024

INTRESSANTA BOKSLÄPP NU I MAJ!  📖 Jag har spanat på böcker som släpps nu i maj månad. 😍 Här är några av dem. *Den sista flytten  @histori...