torsdag 8 september 2022

Hett i hyllan-En kvinnas plan


Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagon tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan? Fler finns här hos Bokföring enligt Monika.

Idag föll mitt val på "En kvinnas plan" av Sidney Sheldon.

Från baksidan;

Leslie Stewart hade hittat sin drömprins, trodde hon. Oliver Russel, Kentuckys mest eftertraktade ungkarl, stilig advokat med politiska ambitioner. När han tillslut friar säger Leslie "Ja tack" men några dagar före bröllopet ringer telefonen och hennes värld slås i spillror. Ur spillrorna gror en plan, en plan Leslie tänker genomföra kosta vad det kosta vill.

Senator Davis hade en dröm och han var fast besluten att göra den till verkligheten hans svärson skulle bli USA:s näste president. Med Davis pengar och inflytande i ryggen kunde alla hinder övervinnas. Och uppstod problem -kvinnor, droger, oväntade dödsfall-så fanns senatorns medhjälpare där att städa undan och röja vägen.

Dana Evans visste vad hon ville. Hon skulle bli utrikeskorrespondent, stå i händelsernas mitt och och ha världen som arbetsplats. Med energi, list och tur når hon sitt mål och blir TV-bolagets stjärna i det brinnande Sarajevo. Men det är i Washington hon får upp ett glödhett spår som tycks leda rakt in i maktens centrum. Hon går modigt vidare men hamnar på farligare mark än någon av krigets skådeplatser.


Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram Nina 

3 kommentarer:

  1. Sidney Sheldon brukar skriva bra.

    SvaraRadera
  2. Sidney Sheldon har jag faktiskt inte läst. Han var ju väldigt stor ett tag.

    SvaraRadera
  3. Sidney Sheldon har jag läst massor av, men inte denna.

    SvaraRadera

Utan oss

"Utan oss" av Susanne Sundling utgiven av Lava förlag . Johan och Annikas barn har nu lämnat boet, och Annika försöker nu vänja ...