torsdag 21 april 2022

Hett i hyllan-Värdshuset

 


Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagon tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan? Fler finns här hos Bokföring enligt Monika.
Idag föll mitt val på "Värdshuset" av Nora Roberts. Det är den första delen i Boonsboro-triologin.

Från baksidan;
Hon kastade en sista blick på värdshuset medan hon körde iväg. Det hade legat där i mer än två århundraden, tänkte hon. Och på något vis höll det på att förändra allt.

Värdshuset är den första delen i en ny romantisk trilogi som utspelar sig i den lilla staden Boonsboro i Maryland. Här bor de tre bröderna Montgomery som tillsammans med sin viljestarka mamma just börjat rusta upp stadens förfallna värdshus, som de vill förvandla till ett modernt och charmigt hotell. Men familjens arkitekt, Beckett har inte bara renovering i tankarna 
I staden bor också den unga änkan Clare Brewster, som flyttat hem med sina tre små söner och öppnat en bokhandel i närheten av värdshuset, dit Beckett ofta gör sig ärenden.


Ha en fortsatt trevlig dag!

Kramis Nina

2 kommentarer:

  1. Jag har faktiskt inte läst något av Nora Roberts, och i ärlighetens namn vet jag inte om jag är så sugen på att åtgärda det.

    SvaraRadera
  2. Känner inte till den här boken och jag har bara läst en bok av Nora Roberts, men den var spännande.

    SvaraRadera

Tills jag hittar dig

"Tills jag hittar dig" av Harlan Coben , utgiven av Bookmark förlag . För fem år sedan hittade David sin då tre år gamla son, Matt...