torsdag 25 augusti 2022

Hett i hyllan-Predikanten

 

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagon tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan? Fler finns här hos Bokföring enligt Monika.

Idag föll mitt val på "Predikanten" av Camilla Läckberg.

Från baksidan;

En sommarmorgon smiter en liten pojke ut för att leka riddare i Kungsklyftan i Fjällbacka. Leken får ett brådstörtat slut när han får syn på en död kvinna. Polisen kallas till platsen och mystiken tätnar när man under de  mördade kvinnan finner två kvinnoskelett.

Patrik Hedström och hans kollegor i Tanumhedes poliskår ställs inför ett svårlöst mysterium. Det visar sig att skeletten härrör från två kvinnor som försvann 1979. Vilken koppling har morden till varandra. Söker man en mördare som återkommit efter mer än tjugo år, eller någon som bara inspirerats av de tidigare morden?

Sanningen visar sig vara grymmare än man någonsin kunnat ana.


Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram Nina 

4 kommentarer:

  1. inte läst så mycket Läckberg, utom hennes träningsbok Träning för latmaskar med maken

    SvaraRadera
  2. Den har jag läst och faktiskt hela serien. Hittills då, det kommer ju en ny nästa månad.

    SvaraRadera
  3. Jag har faktiskt aldrig läst Läckberg. Jag har något slags aversion mot henne, som jag inser är rätt fånig. Jag blir bara så anti mot personer som springer på ALLA kändistillställnigar och förekommer i 30 hemma-hos-reportage i månaden. Fast jag inser ju att det inte har något med hennes böcker att göra.

    SvaraRadera
  4. tror att jag läste Läckbergs första. Isprinsessan tror jag att den hette. men det har inte blivit flera

    SvaraRadera

Fjärilar i magen

"Fjärilar i magen" av Ida Fryklund , utgiven av Saga Egmont förlag . Vi får följa Oskar som har tagit över sina föräldrars restaur...