fredag 16 december 2022

Adventskalender lucka nr 16

 


Det är 16 december idag och jag ska öppna 16e luckan. Där hittar vi den mysiga feelgood romanen "Jul vid världens ände" av Kate Hewitt utgiven av Piratförlaget.

Från baksidan;

Oväntad kärlek vid världens ände

Laurel West är 36 år och evig singel. Hon trivs med livet, frilansjobb, mysig lägenhet och katt. Visst drömmer hon om den stora kärleken, men han har ännu inte dykt upp.

När Laurel en dag får ett samtal om att hennes syster Abby, som hon sedan länge tappat kontakten med, har checkat in på rehab och vill att Laurel ska ta hand om hennes fjorton år gamla son tvekar hon inte.

Tonåringen Zach är enstavig och hånfull, och Laurel inser att hon kanske tagit sig vatten över huvudet, men när julen närmar sig är hon fast besluten att skapa en underbar högtid för dem båda.

Jon tar med sig Zach till sin favoritplats på jorden: sin mosters stuga på Orkneyöarnas vindsvepta kullar. Där inleder Laurel oväntat en vänskap med grannen, fårbonden Archie MacDugal, som är ungefär så långt ifrån sagoprinsen man kan komma. Men kanske kan två ensamma själar finna varandra vid världens ände. 

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Utan oss

"Utan oss" av Susanne Sundling utgiven av Lava förlag . Johan och Annikas barn har nu lämnat boet, och Annika försöker nu vänja ...