onsdag 21 december 2022

Adventskalender lucka nr 21

 


I dag är det den 21 december och jag ska öppna den 21e luckan och i den finner vi "Kristallklara nätter i juletid" av Sarah Morgan utgiven av HarperCollins förlag.

Från baksidan;

Vänskap, kärlek och ett gnistrande vackert vinterlandskap

Christy har planerat det ultimata julfirandet: en skön vecka i norra Sverige tillsammans med sin familj och bästa vännen Alix. Men en kris precis före jul ställer allt på ända och nu behöver hon vara ensam med sin man för att de tillsammans ska reda ut den. Alix kan väl åka före, och ta Christys dotter med sig? 

Alix ställer självklart upp, men känner en viss oro för sin vän som inte verkar säga sanningen om de ändrade planerna. Och är hon verkligen rätt person att ta hand om en fyraåring med spring i benen? Då dyker plötsligt oväntad hjälp upp- ett spöke från förr som hon lovat sig själv att aldrig ha något att göra med igen.

I det glittrande vinterlandskapet bubblar undangömda känslor upp till utan och tvingar dem att en gång för alla ta itu med det förflutna. Både hemligheter och drömmar avslöjas, och oväntad kärlek väcks till liv. 

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram Nina 

1 kommentar:

  1. Den gillade jag. Mycket mysig och stor charm Bokprataren Elisabeth

    SvaraRadera

Utan oss

"Utan oss" av Susanne Sundling utgiven av Lava förlag . Johan och Annikas barn har nu lämnat boet, och Annika försöker nu vänja ...