fredag 30 december 2022

Fem en fredag v. 52: Gott slut 2022

I fem en fredag funderar Elisa Matilda på frågor som handlar om ett gott slut-fler förslag hos ElisaMatilda1. Vad var det bästa med det här året?

Svar; Alla nya författare jag har fått kontakt med. Alla fina böcker. 

2. Vad ser du fram emot med ett helt nytt år?

Svar; Att kanske få möjlighet att köpa ett tunnelväxt hus, så att jag kan odla lite mer. Jag ser också fram emot att vara ambassadör för Everlasting publishing förlag och Skimra.nu förlag.

3. Gjorde vad du tänkte under året?

Svar; Ja i stort sätt. Hade velat odla lite mer växter och recensera lite fler böcker. Fick ihop 167 recensioner detta året, och det får man väl vara nöjd med.

4. Hur avslutar du året 2022

Svar; Med familjen. Vi ska äta kalkon och mysa tillsammans.

5. Vad tar du med dig från 2022 in i 2023?

Svar; Det här året har jag inte mått så bra, så nästa år tänker jag satsa lite mer på hälsan. Laga lite bättre mat och promenera lite mer. Tänka lite mer på mig själv. 


Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram Nina 

5 kommentarer:

 1. Lycka till med dina mål för nästa år. Känner igen mig i det där och inser att det är något jag också ska ta tag i för mig själv! Ha en fin helg!

  Http://karoleen.se

  SvaraRadera
 2. Varje nyår tänker jag att jag ska äta bättre och mindre, motionera mera, ta hand om mig bättre...tja, i år lyckades jag iaf simma regelbundet under sommaren. Gott Nytt År

  SvaraRadera
 3. Känner också att ditt svar på fråga fem skulle kunna gälla mig! Så det bestämmer vi oss för! Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 4. kalkon som är så gott! tyvärr är större delen av familjen numera vegetarianer så det blir inget kött för oss. lyckligtvis äter de fisk. kände inte till de där båda förlagen du är ambassadör för. ett tunnelväxthus vore väl fint för dig som gillar att odla. Gott nytt år!

  SvaraRadera

Den perfekta maken

"Den perfekta maken" av Alexis Hall utgiven av Lovereads förlag . I den här boken förflyttar vi oss till London, där Lucien och O...