onsdag 7 december 2022

Adventskalender lucka nr 7

 

Det är 7 december idag och jag ska öppna 7e luckan som innehåller "Åtta dagar med dig" en roman av Jean Meltzer utgiven av Lovereads förlag.

Från baksidan;

RACHEL RUBENSTEIN-GOLDBLATT ÄR JUDINNA men har en skamlig hemlighet, hon älskar julen. I mer än ett årtionde har hon dolt det faktum att hon är en framgångsrik författare av julromance, samtidigt som hennes kroniska sjukdom har gjort det omöjligt för henne att hitta den kärlek hon skriver om. Men när hennes förläggare insisterar på att hon ska skriva en chanukka-roman sinar plötsligt inspirationen. Chanukka är inte magisk. Det är inte muntert. Det är inte jul. I ett desperat försök att inte förlora sitt kontrakt bestämmer sig Rachel för att söka lösningen på The Matzaha Ball-en fest som går av stapeln på chanukka åttonde och sista dag. Även om det innebär att hon måste samarbeta med sin ärkefiende från ungdomens sommarläger, festfixaren Jacob Greenberg. Trots att Rachel och Jacob inte har sett sedan dess lyser deras agg fortfarande lika starkt som en menora, men ju mer tid de tillbringar tillsammans, desto mer känner sig Rachel dragen till chanukka-och Jacob- på ett sätt hon aldrig kunnat förutse. Kan den här högtiden kanske bli den gnista hon behöver för att rädda sin karriär och äntligen sätta sitt hjärta i brand? 

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Summering av maj månads läsning

  Jag hade ju en hög med 14 böcker jag inte hade hunnit recensera från april månad, och jag är nu i fatt dessa i alla fall vilket är skönt. ...